Dozen bedrukken


Bij dozen.nl staat maatwerk centraal, daar staan wij om bekend. Standaarddozen, dozen in kleur, dozen op maat – wij proberen aan al uw wensen en eisen te voldoen. Wij kunnen ons echter indenken dat ons uitgebreide assortiment voor uw bedrijf nog niet persoonlijk genoeg is. In dat geval kunt u ervoor kiezen bij ons bedrukte dozen te kopen. Dozen bedrukken wij in een breed spectrum van kleuren, patronen en logo’s. Dit doen wij uiteraard met veel plezier en vakmanschap.

Bedrukte dozen als visitekaartje

Een bedrukte doos is een visitekaartje. Als u ervoor kiest uw producten te verspreiden in bedrukte dozen, vergroot u daarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf. Veel bekende webshops realiseren zich dat zij worden geassocieerd met de verzenddozen waarin zij hun producten leveren en laten daarom hun dozen bedrukken. Een doos laten bedrukken door dozen.nl is een uitstekende vorm van reclame, want een persoonlijk vormgegeven kartonnen doos springt direct in het oog en straalt uit waar uw bedrijf voor staat. Bedrukte dozen zijn beschikbaar in 1-, 2-, 3- of 4-kleurendruk. Hiervan zijn de 1- en 2-kleurendruk de meest populaire varianten.

Bedrukte dozen als visitekaartje

Bedrukte dozen zijn dus een goede manier om naamsbekendheid te vergroten, maar een bedrukte doos heeft nog enkele andere functies en voordelen. Met een naar eigen inzicht bedrukte doos met logo, afbeelding en andere elementen die u bij uw bedrijf passen laat u uitdrukkelijk zien dat u uw producten serieus neemt. Dit wordt niet alleen gezien door de klant, maar ook door potentiële zakelijke partners. Dit kan - onverwachte - positieve gevolgen hebben in de toekomst. Bedrukte dozen kunnen ook voor specifiekere doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld voor één product dat een hardloper is in uw online winkel. Dit is een zeer directe vorm van reclame die professionaliteit en commitment aan uw producten uitstraalt.

Bedrukte dozen online

Bedrukte dozen online

Het spreekt bijna voor zich dat u uw bedrukte dozen online bestelt, want u vindt precies wat u nodig hebt bij dozen.nl. In de dozenconfigurator, die u ook kunt gebruiken om onze standaarddozen te bestellen, kunt u via een eenvoudig procedé uw bedrukte dozen kopen. Dit maakt online dozen bedrukken zeer laagdrempelig voor u als klant. U had er tot nu toe wellicht nog niet bij stilgestaan, bedrukte dozen online bestellen, maar wij hopen dat onze service, prijzen en het brede scala aan mogelijkheden u over de streep zullen trekken.

Kartonnen dozen vormen een centraal onderdeel van het assortiment van Topa Verpakking,de eigenaar van dozen.nl. Door uw dozen te kopen bij dozen.nl profiteert u van de jarenlange ervaring van Topa Verpakking in het produceren en ontwikkelen van verpakkingen. Bij dozen.nl weten wij dus als geen ander waar we over praten. Neem eens een kijkje in onze webshop en bestel eventueel een gratis proefverpakking. Wij overtuigen u graag van de unieke kwaliteit van onze producten!

Bedrukte dozen kopen

Wilt u snel en gemakkelijk dozen kopen? Zoals u hierboven hebt kunnen lezen, maken wij het kiezen en bestellen van dozen zo eenvoudig mogelijk. Nadat u de bestelling hebt voltooid begint voor ons het echte werk. Veel dozen hebben wij gelukkig al klaar liggen, zodat we deze direct uit voorraad kunnen leveren. In de regel sturen wij deze dozen dezelfde dag nog de deur uit. Als u wat later op de dag uw bestelling hebt ingeschoten en u hebt de dozen de dag erna direct nodig, dan is het verstandig om ons even te bellen. Wij kunnen vaak nog wel wat voor u regelen.Bedrukte dozen kopen

Bedrukte dozen maken wij op bestelling speciaal voor u. Dit soort persoonlijk maatwerk valt natuurlijk niet uit voorraad te leveren. Toch kunnen wij ook in dit geval zorgen voor een bijzonder snelle afwikkeling van uw bestelling. Tijdens het bestelproces krijgt u de optie om afbeeldingen te uploaden voor uw verpakking. Als deze afbeelding van goede kwaliteit is kunnen wij direct beginnen met het produceren van uw gepersonaliseerde doos. Als wij nog vragen hebben over uw bestelling zullen wij meteen contact met u opnemen om alles zo snel mogelijk in orde te krijgen. Professioneel bedrukte dozen voor een professionele uitstraling - bij dozen.nl begrijpen wij dat een doos meer is dan alleen een verpakking.