Paraatdozen

A4 drukwerk, briefpapier en documenten voorzien van een verzorgde presentatie doet u met de paraatdozen van Dozen.nl. Paraatdozen zijn tweedelige kartonnen dozen van massief karton en bestaan uit een losse deksel en bodem. Hiermee voorziet u al uw drukwerk van een perfect stevig verpakkingsmateriaal en is het direct klaar om te verzenden. Een paraatdoos is snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Doordat u gebruik kunt maken van de variabele vulhoogte is een paraatdoos ideaal voor het verpakken en verzenden van A4 drukwerk, briefpapier en documenten.

Drukwerk perfect verpakt

Paraatdozen zijn de ideale manier om drukwerk en briefpapier te verzenden. Een paraatdoos is gemaakt van zeer licht materiaal en is dan ook gemakkelijk te vervoeren. Paraatdozen hebben veel voordelen ten opzichte van de gewone verzenddoos. Ze zijn gemaakt van stevig karton waardoor het drukwerk kreukvrij blijft. Een groot pluspunt van paraat dozen is het feit dat de dozen voorgelijmd zijn, waardoor het uitvouwen en opzetten ervan slechts enkele seconden kost.

Doordat gebruik te maken van de variabele vulhoogte hoeft u nooit veel opvulmateriaal te gebruiken. De onderkant vult u tot de gewenste hoogte en vervolgens schuift u de bovenkant er overheen. Dit maakt de paraatdoos perfect voor het verpakken en verzenden van bijvoorbeeld gestapeld drukwerk met een variërende hoogte.

Paraatdozen bedrukken

Bedenk eens wat een mooi visitekaartje een bedrukte paraatdoos is voor uw bedrijf. Als u ervoor kiest uw drukwerk te verpakken en verzenden in een bedrukte paraatdoos, vergroot u daarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf. Een doos laten bedrukken door Dozen.nl is een uitstekende vorm van reclame, want een persoonlijk vormgegeven paraatdoos springt direct in het oog en straalt uit waar uw bedrijf voor staat.

Paraatdozen in alle soorten en maten

Liever een andere kleur of afmeting? Geen probleem! Dozen.nl levert paraatdozen in veel verschillende kleuren en maten, zo is er altijd een doos die past bij de verzending van uw drukwerk. Met een paraatdoos van Dozen.nl is al uw drukwerk beschermd tegen bijvoorbeeld stof, vocht en vuil.