Autolockdozen


Vouwdozen zijn makkelijk hanteerbare dozen die onder andere vanwege hun ruimtebesparende eigenschappen en de kostenefficiënte productiewijze al jaren de standaard in de dozenbranche zijn. De standaardvouwdoos is een snelle en handige oplossing, maar het kan zelfs nog beter. Om uw handling verder te versnellen en vereenvoudigen hebben wij zogeheten autolockdozen in ons aanbod opgenomen.

Autolockdozen met sluitstrip

De naam zegt het al min of meer: het gaat hier om dozen die zelfsluitend zijn. Bij het openvouwen van de doos schuift de bodem direct in elkaar, waardoor deze meteen gevuld kan worden. De bodem hoeft dus niet eerst afgeplakt te worden met tape. Dit maakt automatische handling makkelijk, maar ook bij handmatig vullen kan er veel tijdwinst geboekt worden. Wanneer de doos vol is, hoeft er alleen nog maar wat tape overheen om de doos geheel sluitend te maken.

Autolockdozen met sluitstrip
Autolockdozen kopen bij Dozen.nl


Bent u op zoek naar een volledig tapeloze oplossing? Probeer dan eens onze autolockdozen met sluitstrip. De zelfsluitende bodem van de autolockdoos in combinatie met de sluitstrip bovenop garanderen een volledig tapevrije handling. Zeer efficiënt voor ondernemers binnen de e-commerce of logistiek. Ook de klant profiteert mee, want ook het openen van de doos wordt extra makkelijk gemaakt door middel van de scheurstrip of perforatie die wij bij deze dozen hebben aangebracht.

Autolockdozen kopen bij Dozen.nl

Ons aanbod omvat een ruime selectie aan standaard autolockdozen. Deze zijn te vinden onder de categorie ‘vouwdozen’ in het hoofdmenu en via onze doosconfigurator. Met de doosconfigurator doorloopt u verschillende stappen om tot de ideale doos te komen. U krijgt telkens een aantal opties voorgelegd en vult her en der wat gegevens in. Dit duurt maximaal een paar minuutjes. Op deze manier krijgt u een volledig overzicht over ons aanbod en de opties waar u eventueel voor kunt kiezen. De kans dat u de verkeerde doos kiest, is dankzij dit systeem vrijwel nihil. Onze klanten zijn erover te spreken, dus wij raden u aan het ook eens te proberen!