Dozenfabrikant


Dozen.nl is een ervaren dozenfabrikant die zich met een hoge kwaliteit, een flexibele omgang met maatwerk en gunstige prijzen wil onderscheiden. Wij bieden onze kartonnen dozen online aan, zodat het voor u heel eenvoudig is deze dozen te bestellen. Bij Dozen.nl bepaalt u zelf hoe de dozen eruit komen te zien en in welke oplage u ze afneemt. Volg de stappen in ons bestelmenu en alles wijst zich vanzelf.

Dozenfrabrikant proces

Het proces van dozen fabriceren begint uiteraard met karton. Wij werken met golfkarton van hoge kwaliteit, dat wordt geselecteerd op z'n stevigheid en flexibiliteit. Dozen die zware producten aan moeten kunnen worden vanzelfsprekend van een sterker soort karton gemaakt dan dozen die voor lichte spullen zijn bedoeld. Een goede dozenfabrikant verspilt geen karton, maar gebruikt precies wat nodig is om ze sterke en lichte dozen te kunnen leveren.

Dozenfrabrikant proces
Dozenfrabrikant karton

Bij het maken van dozen bewerken we kartonnen platen zodanig dat zij handige vouwdozen worden. De vouwlijnen worden in het karton gedrukt (rillen) en uiteraard wordt het karton gesneden in het opgegeven formaat. Het resultaat zijn vouwlijnen die één kant op buigen en daardoor zeer stevig zijn. De doos kan nu in elkaar gevouwen worden en door u worden gebruikt.

Dozenfabrikant online

Dozen.nl is, de naam zegt het al, een online onderneming. We zijn een webshop voor kartonnen dozen. Bij ons koopt u echter niet losse dozen, in de plaats maken wij het mogelijk om zelf de ideale doos samen te stellen in het bestelmenu. In dat menu voert u de gewenste maten in, het aantal dozen vanzelfsprekend, en ook het gewicht dat u met de dozen gaat verpakken, zodat wij weten welke kartonkwaliteit we moeten gebruiken.

Dozenfabrikant online


Alle informatie wordt door Dozen.nl gebruikt om, in onze fabriek, de dozen te maken die u nodig heeft. Natuurlijk gaat dit proces voor een belangrijk deel automatisch, maar onze werknemers houden steeds een oogje in het zeil om zo de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Want ook een online dozenfabrikant kan natuurlijk niet zonder goed personeel.