Dozen.nl - uw dozenleverancier


Kartonnen dozen zijn een veelzijdig product dat geproduceerd wordt in allerlei vormen, kleuren, maten of zelfs met opdruk. Dozen kunnen zeer gemakkelijk aan de individuele wensen van de klant worden aangepast. Dit maakt de weg vrij voor alle denkbare vormen van maatwerk, zonder dat daar de hoofdprijs voor betaald hoeft te worden. Zo veelzijdig als het product is, zo flexibel zijn wij bij Dozen.nl ook: als dozenleverancier willen wij graag de veelzijdigheid van dit alledaagse en onmisbare product uitdragen.

Dozen snel geleverd

Wij zijn ons er terdege van bewust dat klanten op zoek zijn naar solide leveranciers die altijd stipt op tijd leveren. Door een betrouwbare dozenleverancier te kiezen kan u er als klant op rekenen dat u nooit dozen tekort komt, waardoor het niet nodig is een grote dozenvoorraad aan te houden waar onnodig veel liquide middelen in blijven zitten. Wij zetten ons daarom tot het uiterste in om uw dozen altijd netjes op tijd te leveren voor een vriendelijke verzendprijs. Door ons tot uw dozenleverancier uit te roepen zijn die torenhoge stapels dozen in uw magazijn verleden tijd!

Dozen snel geleverd

De persoonlijke service van Dozen.nl

Dozen.nl biedt zijn klanten naast een snelle en klantgerichte levering bovendien een uiterst persoonlijke dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat er altijd medewerkers voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden. Telefoontjes beantwoorden wij direct en op vragen via e-mail wordt dezelfde dag nog gereageerd. Wij denken graag met u mee, dus als er extra haast geboden is bij het leveren van de dozen, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Welkom bij Dozen.nl!