Waarom brievenbusdozen kopen?


Er zijn veel verschillende soorten dozen te koop en het kan soms lastig zijn om precies de juiste doos te kiezen. Er kan rekening worden gehouden met het formaat van de doos, de kleur of de sterkte van het gebruikte karton. Daarnaast zijn er nog allerlei aspecten die u mee kunt nemen in de overweging, zoals het laten bedrukken van een doos of het laten aanbrengen van handige extra’s zoals sluitstrips of deksels. Een van de opties die wij in ons brede gamma hebben opgenomen is de brievenbusdoos. Wellicht vraagt u zich af: waarom zou u brievenbusdozen kopen in plaats van bijvoorbeeld de gebruikelijke postdoos? Dat leggen wij u graag even uit.

Brievenbusdozen - dé oplossing voor uw webshop

Door brievenbusdozen te kopen in plaats van een andere soort doos haalt u als ondernemer een slimme oplossing in huis. Wij hebben de brievenbusdozen zodanig ontworpen dat deze altijd door de brievenbus kunnen. De posterijen bepalen van oudsher de richtlijnen met betrekking tot de lengte, breedte en dikte van brieven en doosjes. Hierdoor is er sprake van een duidelijke standaard en weten wij precies wat er wel en niet door een gemiddelde brievenbus past.

Brievenbusdozen - dé oplossing voor uw webshop
A4-brievenbusdozen

Wij voeren met name A4-brievenbusdozen en A5-formaten. Dit zijn handige standaardformaten waarvan wij zeker weten dat ze door de posterijen als briefpost geaccepteerd worden en door elke brievenbus passen. Briefpost is aanmerkelijk goedkoper dan pakketpost, dus bedrijven die (onder andere) kleinere, platte producten voeren kopen in onze ervaring graag brievenbusdozen.

Voorbeelden van toepassingen

A4-formaat brievenbusdozen lenen zich bijvoorbeeld voor platte boeken. Vaak wordt dit type doos voor het gemak van de magazijnmedewerker en de ontvangende klant voorzien van een plakstrip, maar een mooie bovenklep behoort ook tot de mogelijkheden.

Brievenbusdozen lenen zich bijvoorbeeld voor platte boeken
&A5-formaat brievenbusdozen

A5-formaat brievenbusdozen zijn ook zeer gangbaar, een goede keus voor bijvoorbeeld apparaatjes of geschenken. In veel gevallen kan kleding ook prima in kleine platte dozen verstuurd worden, dus ook online kledingwinkels kopen brievenbusdozen om hun spullen in te verzenden. Waarom een grote doos gebruiken als er ook brievenbusdozen te koop zijn?

Brievenbusdozen kopen bij Dozen.nl

Wilt u graag brievenbusdozen kopen en hebt u nog geen vast adres voor uw verpakkingen? Kijk dan eens op onze website Dozen.nl. Wij bieden een groot assortiment aan brievenbusdozen waarmee wij onze concurrenten achter ons laten. Brievenbusdozen kopen wij in vanuit onze eigen productiefaciliteiten, waardoor wij in staat zijn om scherpe prijzen te voeren en de kwaliteit nauwkeurig te monitoren. Wij voorzien u graag van advies en hebben op verschillende plaatsen in onze webshop relevante informatie over brievenbusdozen geplaatst. Wij wensen u veel succes bij het zoeken en vinden van de doos die bij u past.