Kartonnen dozen online


Kartonnen dozen online bestellen biedt potentiële klanten vele voordelen. Het online bestellen van producten in zowel kleine als grote hoeveelheden heeft sinds de uitvinding van het internet een hoge vlucht genomen. In het begin waren lange levertijden, hoge verzendkosten en het beperkte assortiment vaak een reden niet de voorkeur te geven aan online dozen kopen. Professionals kunnen vandaag de dag echter niet meer om de voordelen van online inkoop heen. Bovendien zijn de verzendkosten en levertijd bij dozen.nl zeer gunstig voor onze professionele klanten: wij leveren grotere orders verzendkostenvrij en bezorgen dozen al binnen een paar dagen – vaak zelfs binnen 24 uur.

Kartonnen dozen maatwerk

Het concept van online dozen bestellen geeft ons de ruimte om persoonlijk maatwerk af te leveren. Als gevolg van de enorme toename van het aantal webshops in Nederland hebben wij een stijgende vraag naar allerlei soorten kartonnen dozen en dozen op maat opgemerkt. Afnemers willen meer controle over het product dat ze bestellen en het internet maakt het mogelijk die controle te bieden.

Kartonnen dozen maatwerk
Kartonnen dozen online bestellen

Om op deze toenemende vraag in te springen hebben wij besloten zelf een webwinkel op te richten, Dozen.nl. Met dozen.nl richten wij ons met name op kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte doos voor hun producten. Kartonnen dozen online bestellen heeft voor een breed publiek grote voordelen.

Kartonnen dozen zonder verspilling

Het is een bekend gezicht: nadat een bestelling is uitgepakt blijft de ontvanger met grote hoeveelheden karton zitten, veel meer dan het gekochte product rechtvaardigt. Spullen worden met allerlei opvulmaterialen in te grote dozen verkocht. Dit is niet meer van deze tijd. Bij dozen.nl kiest u voor dozen in de juiste maat, zodat u uw producten kunt versturen zonder materiaal te verspillen. Beter voor het milieu en beter voor uw klant!

Kartonnen dozen zonder verspilling

Kartonnen dozen online kopen

Als u online verpakkingsdozen koopt op dozen.nl, kunt u in één oogopslag zien wat er aan dozen beschikbaar is en welke overwegingen u moet maken, voordat u uw bestelling plaatst. We hebben hiervoor een handige tool online geplaatst, waarmee u direct kunt vaststellen welke soort doos u precies nodig hebt.

Kartonnen dozen online kopen

Ook voor levering van dozen op maat draaien wij onze hand niet om, dus als u dat liever hebt, kunt u in dezelfde module direct een offerte voor een doos op maat aanvragen. De dozen die wij hier online aanbieden, zijn allemaal geschikt voor zowel handmatige als machinale verwerking. Kies ook voor onze voordelige kartonnen dozen!

Wij hebben ruim 90 jaar ervaring als specialist in verpakkingen en kartonnen dozen. Innovatie en klantspecifieke service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar de kwaliteit van onze dozen continu te verbeteren, zodat u er met gemak van uit kunt gaan dat de dozen van dozen.nl van de best beschikbare kwaliteit zijn. Onze kartonnen dozen zijn niet alleen voordelig, maar uiteraard ook handig, stevig en aantrekkelijk.