Dozen met logo


Het is bij Dozen.nl mogelijk om de kartonnen dozen die u bij ons bestelt te laten bedrukken. We bedrukken dozen met logo's, maar ook met bedrijfsnamen, citaten of pakkende teksten. Door dozen te bedrukken kunt u uw bedrijf onder de aandacht brengen bij uw ontvangers, en u zorgt er meteen voor dat de dozen die u gebruikt ook echt “eigen” zijn, onderdeel van de marketing van uw onderneming.

Dozen met logo ontwerpen

Het logo van uw bedrijf siert de website, maar bijvoorbeeld ook het briefpapier en de visitekaartjes die u gebruikt. Ditzelfde logo verdient een plek op de dozen die u verzendt, maar hoe de dozen met logo precies worden vormgegeven is vaak nog niet vastgelegd. U kunt in overleg met Dozen.nl een vast ontwerp vaststellen, met bijvoorbeeld het logo in de linkerbovenhoek van de doos, of waar u maar wilt. Wij hebben de ervaring om u te adviseren!

Dozen met logo ontwerpen
Dozen met logo bedrukken

Dozen met logo bedrukken

Bij Dozen.nl beschikken we over moderne apparatuur waarmee we de bedrukking snel, goedkoop en voor een gunstige prijs kunnen aanbrengen. Het is dus zeker niet duur of tijdrovend om dozen met uw logo te bedrukken, het is een handige extra die wij aanbieden naast andere interessante opties voor uw dozen. Dozen.nl houdt het voor ondernemers graag laagdrempelig.


Dozen met een logo bedrukken is dus een kleine, maar niettemin interessante investering, omdat u uw huisstijl zo verder kunt doorvoeren. Het komt op uw klanten professioneel en verzorgd over en uw doos blijft altijd herkenbaar. De kartonnen dozen zijn zo ook een reclame-uiting voor uw onderneming, ze hebben niet alleen praktisch nut, maar zijn op deze manier ook marketingtechnisch interessant.


Dozen met logo bestellen

Dozen met logo bestellen

In onze webshop kunt u dozen met uw eigen logo bestellen, wij zorgen er dan voor dat ze gemaakt worden. U kunt voor veel extra's kiezen, zoals gekleurde dozen, dozen met een bepaalde tekst, dozen op maat die precies bij uw product passen – Dozen.nl denkt graag met u als ondernemer mee, en levert de producten waar uw onderneming zich mee kan onderscheiden!