Koop stevige verzendverpakkingen op maat in de webshop


Naar wat voor verzendverpakkingen bent u op zoek? Moet het verzend verpakkingsmateriaal door de brievenbus passen? Wilt u verzendverpakkingen bedrukken met uw logo erop? Verstuurt u dure producten die niet mogen beschadigen? Wilt u het werk voor uw inpak- of bezorgpersoneel zo dragelijk mogelijk maken?

Dozen.nl biedt u een groot aantal dozen, in vele maatvoeringen. Een verzend verpakking met fixatie, bovenklep of sluitstrip behoort tot de mogelijkheden. Ook verkopen wij gekleurde verzendverpakkingen en verpakkingen voorzien van bedrijfslogo.

In onze verzendverpakkingen webshop kunt u snel en gemakkelijk verzendverpakkingen bestellen. U bent gegarandeerd van een snelle verzending door Dozen.nl.

Bestel hier uw verzendverpakkingen

Over Dozen.nl

Dozen.nl is al jarenlang bekend als dé verpakkingen- en dozenspecialist. We bieden u een hele ruime keuze aan verzendverpakkingen. Onze dozen zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Wanneer u vóór 13.30 uw bestelling voor verzendverpakkingen aan ons doorgeeft in de webshop, dan zorgen wij ervoor dat ze (in de meeste gevallen) de volgende dag al geleverd worden. We geven u 14 dagen bedenktijd en u kunt GRATIS retourneren. Wilt u niet meteen een bestelling doen? Bestel dan een proefverpakking via de Chat. Dan kunt u kijken of de verzendverpakking u bevalt. 

Verzendverpakking gebruik

Verzendverpakking praktisch

Standaard verzendverpakkingen en maatwerk verzendverpakkingen

Bij Dozen.nl vindt u een groot aantal praktische verzendverpakkingen:

 • Standaard verzendverpakkingen 
 • Verzendverpakkingen met sluitstrip 
 • Gekleurde verzendverpakkingen 
 • Verzendverpakkingen met bovenklep 
 • Verzendverpakkingen met fixatie van de inhoud 
 • Verzendverpakkingen voor kleding 
 • Verzendverpakkingen die door de brievenbus passen 

Als verzendverpakkingen webshop vinden we het belangrijk voor uw verzendverpakking opties aan te bieden, waarmee u uw verzending kunt optimaliseren. U kunt dan denken aan een bedrukking op de verzendverpakking, bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf of het logo. Hiermee verhoogt u de herkenbaarheid van uw bedrijf. Uiteraard is er bij ons ook maatwerk mogelijk om de verpakking nog bijzonderder te maken.

Stevige verzendverpakkingen van hoge kwaliteit

Er worden steeds meer pakketjes bij klanten thuisbezorgd. Er zijn veel webwinkels en ook bedrijven onderling maken vaak gebruik van pakketbezorgers.

Omdat het erg belangrijk is dat pakketjes schadevrij op de plaats van bestemming aankomen, bieden wij alleen kwalitatieve verzendverpakkingen aan.

Golfkarton is een stevig materiaal dat heel geschikt is als verzendverpakking. Doordat het uit meerdere lagen bestaat, kan het stoten goed opvangen. Over een veilig transport hoeft u zich met een golkartonnen verzendverpakking nauwelijks nog zorgen te maken.

We bieden u dozen in verschillende kwaliteiten en kartondiktes. Afhankelijk van de grootte van de producten en hoe zwaar deze zijn, kunt u hieruit een keuze maken. Dozen.nl werkt met handige, snelle rekenmodules die direct inzicht geven in het soort karton dat nodig is voor zware, lichte of middelzware verzendingen.

Wij kunnen er zo voor zorgen dat u geen karton hoeft te verspillen om toch zeker te zijn van een verzendverpakking die stevig genoeg is. U vindt de rekenmodule in het bestelmenu op onze website.

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Verzendverpakking opties

Een verzend verpakking bestellen in 5 stappen

Een verzendverpakking bestellen, dat is in de webshop van Dozen.nl in een paar muisklikken gebeurd. Een order plaatsen is dus erg gemakkelijk.

In ons bestelmenu koopt u in slechts vijf stappen uw ideale verzendverpakkingen:

 • Stap 1. Geef uw gewenste maten op 
 • Stap 2. Bepaal hoeveel dozen u wilt bestellen 
 • Stap 3. Voeg de dozen aan uw winkelmandje toe 
 • Stap 4. Klik op afrekenen 
 • Stap 5. Vul al uw gegevens in en plaats de bestelling

Heeft u grote hoeveelheden verzendverpakkingen in één keer nodig? U kunt in dat geval profiteren van interessante staffelkortingen. Dozen.nl denkt mee met ondernemers, dat merkt u zowel aan de kwaliteit als aan de prijs!

Contact met Dozen.nl

Heeft u vragen aan Dozen.nl? Wilt u verzendverpakkingen kopen, maar weet u niet zeker hoe groot deze moeten zijn? Staat de door u gewenste maat er niet bij? Of heeft u een andere vraag?

U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren.