Gekleurde dozen


Wie aan kartonnen dozen denkt, zal in de eerste plaats toch aan de typische lichtbruine dozen denken, de kleur van karton. Maar kartonnen dozen zijn er ook in het wit, het blauw, het groen, het roze... Gekleurde dozen zijn bij Dozen.nl altijd een optie, karton krijgt zo kleur! Onze dozen kunnen dus op nog meer manieren worden toegepast...

Gekleurde dozen toepassen

Gekleurde kartonnen dozen worden veel gebruikt door ondernemingen die pakketjes verzenden. Door gekleurde dozen te gebruiken voor verzendingen onderscheidt u zich in één oogopslag, uw klant zal uw pakketjes snel herkennen en ook derden kunnen zo met de naam en de uitstraling van uw bedrijf in aanraking komen, zeker als u de gekleurde doos laat bedrukken met een logo of een tekst.

Gekleurde dozen toepassen

Gekleurde dozen kunnen ook goed worden gebruikt voor geschenkverpakkingen


Ondernemers kiezen dus vooral voor gekleurde dozen omdat het een leuke, laagdrempelige manier is om op te vallen. Ook de verpakking van uw verzending wordt zo onderdeel van de huisstijl van uw bedrijf. Gekleurde dozen kunnen ook goed worden gebruikt voor geschenkverpakkingen (bijvoorbeeld relatiegeschenken) en voor speciale acties.

Gekleurde dozen bedrukken

Gekleurde dozen als onderdeel van de huisstijl van uw bedrijf inzetten gaat het best als u de dozen ook laat bedrukken met de naam van uw bedrijf, een logo en mogelijk een pakkende tekst. Dozen.nl biedt de mogelijkheid om de gekleurde dozen die wij maken te bedrukken. Zo kunt u bij ons dus precies die dozen bestellen, die passen bij uw onderneming.

Gekleurde dozen bedrukken

Gekleurde dozen bestellen

De website Dozen.nl is zowel een webshop als een plaats om offertes aan te vragen, want wij leveren zowel maatwerk als standaarddozen. Uiteraard kunnen we dozen in iedere gewenste grootte leveren, dat geldt ook voor onze gekleurde dozen. Bekijk de mogelijkheden op onze site en plaats een bestelling in het handige bestelmenu, of neem contact met ons op, dan praten we direct verder over de mogelijkheden.