Brievenbusdozen | Past door iedere brievenbus


Verstuurt u relatief platte producten die niet al te groot zijn? Wilt u deze zo goedkoop mogelijk naar uw klanten versturen? U bespaart een hoop pakketkosten door de producten in een brievenbusdoos te versturen. Wilt u een pakketje versturen waarbij discretie vereist is? Een brievenbuspakketje wordt altijd bij het juiste huis afgeleverd.

In het innovatieve dozenassortiment van Dozen.nl hebben we voldoende verpakkingsmateriaal dat door de brievenbus past. U heeft de keuze uit brievenbusdozen in verschillende maten, kleuren, met zelfklevende sluitstrip of met bovenklep.

Bij Dozen.nl profiteert u van een zeer snelle verzending. U heeft uw bestelling vaak de volgende dag al in huis.

Daarom kiest u voor Dozen.nl

Dozen.nl is al jarenlang bekend als dé verpakkingen- en dozenspecialist. Bij ons kunt u gemakkelijk en snel brievenbusdozen bestellen. Onze voordelen voor u:

 • Vóór 13.30 uw brievenbusdozen besteld, extra snel geleverd! 
 • Gratis brievenbusdoos proefverpakking via de chat 
 • Brievenbusdoos te koop in meer dan 10 verschillende formaten 

Bestel hier uw Brievenbusdozen

Brievenbusdozen
Gekleurde brievenbusdozen

Brievenbus verpakking: stevig, kostenbesparend en gegarandeerd bezorgd

Brievenbusdozen passen door alle brievenbussen. U bespaart een fors bedrag aan verzendkosten, aangezien er meer portokosten berekend worden voor pakketpost dan voor brievenbuspost. Een ander voordeel van pakketten versturen met een brievenbus pakket doos is dat u ervan uit kan gaan dat de levering altijd direct bij de klant wordt bezorgd. Ook als de klant niet thuis is.

Natuurlijk zijn alle brievenbusdozen super stevig. U beschermt uw producten optimaal en u verstuurt ze gegarandeerd schadevrij. Dit resulteert in minder klachten over beschadigde producten en in meer tevreden klanten. Voor alle producten die niet al te groot of zwaar zijn, kunt u online brievenbusdozen kopen. Denk aan kleding, pennen, dvd’s, cd’s, computer accessoires, boeken, speelgoed, kantoorbenodigdheden en kleine cadeautjes. Met de brievenbusdoos hebt u een gemakkelijke, voordelige en klantvriendelijke oplossing in handen.

Zo ziet onze brievenbus verzenddoos eruit

U heeft de keuze uit een groot assortiment brievenbusdozen in allerlei soorten en maten. Door de vele mogelijkheden vindt u bij Dozen.nl vrijwel altijd de juiste doos. Onze brievenbus verpakking is gemaakt van massief karton (600 of 750 grams). De dozen passen altijd door de brievenbus en zijn geschikt voor verschillende soorten producten.

Wilt u opvallen tussen alle andere post op de deurmat? De brievenbusdozen van Dozen.nl kunnen geleverd worden in 6 verschillende kleuren. De ontvanger vindt een luxe brievenbusdoos op de mat als u voor een gekleurd exemplaar kiest. Daarnaast hebben we brievenbusdozen met een zelfklevende sluitstrip. Erg handig omdat u geen tape nodig heeft voor het sluiten. Het inpakken gaat daardoor stukken sneller. De brievenbusdozen met bovenklep hebben een extra bufferzone aan de binnenzijde waardoor producten niet beschadigen.

Brievenbusdoos ontwerp
Brievenbusdozen ontwerpen

Bekijk alle brievenbusdoos afmetingen

Brievenbusdozen zijn gemaakt van karton en ze zijn geschikt voor busbezorging, omdat ze door iedere brievenbus passen. Wilt u weten of uw pakketjes geschikt zijn voor brievenbusbezorging? De brievenbusdoos afmetingen zijn gebaseerd op het formaat van een standaard brievenbus.

Bestel hier uw Brievenbusdozen 

We hebben standaard brievenbusdozen in A4 en A5 formaat voor u. Dit zijn de afmetingen:

 • 225 x 150 x 28
 • 305 x 220 x 28 

Afmeting brievenbusdoos met bovenklep:

 • 255 x 160 x 25 
 • 305 x 220 x 25 
 • 330 x 250 x 25 
 • 165 x 120 x 25 
 • 255 x 160 x 25 
 • 330 x 250 x 25 

Gekleurde brievenbusdozen zijn er in de volgende formaten:

 • 250 x 160 x 29 
 • 350 x 240 x 29 

Passen uw producten in een doos met bovenstaande afmetingen? Dan is uw product geschikt om te verzenden met een brievenbusdoos. Ook brievenbusdozen op maat zijn voor ons geen probleem. Via de dozenconfigurator bestelt u in een handomdraai het juiste formaat brievenbusdoos online.

Brievenbusdozen bestellen bij Dozen.nl

Bij Dozen.nl kunt u eenvoudig brievenbusdozen bestellen. Onze website heeft daarvoor een handig bestelmenu. U kunt de dozen in grote en kleine oplagen bestellen, waarbij wij u interessante kortingen kunnen bieden.

Stap 1. Geef uw gewenste maten op
Stap 2. Bepaal hoeveel dozen u wilt bestellen
Stap 3. Voeg de dozen aan uw winkelmandje toe
Stap 4. Klik op afrekenen
Stap 5. Vul al uw gegevens in en plaats de bestelling
Brievenbusdozen online

Contact met Dozen.nl

Heeft u vragen aan Dozen.nl? Weet u bijvoorbeeld niet welke maat brievenbusdozen u moet bestellen of heeft u een andere vraag? U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren.