Dozen bestellen


Wie regelmatig met kartonnen dozen werkt – bijvoorbeeld voor verzendingen, zoals die bij webshops dagelijkse praktijk zijn, of in een magazijn – zal ook vaak nieuwe dozen bestellen. Dat moet tijdig gebeuren, want de voorraad mag niet uitgeput raken, hoewel Dozen.nl door een snelle productie en een snelle levering ook in geval van nood uitkomst kan bieden. Bij het bestellen van dozen gaat veel aandacht naar de kwaliteit en de prijs.

Dozen bestellen online

Dozen bestellen duurde vroeger aanmerkelijk langer dan nu, toen orders over de post gingen of werden doorgebeld, zonder dat u vooraf goed zicht had op de aard van uw bestelling en de precieze kosten. Online dozen bestellen heeft dat een stuk makkelijker gemaakt: u heeft direct in beeld wat u kwijt bent, en u kunt met een paar muisklikken de maatvoering van de dozen die u bestelt aanpassen, zodat u altijd precies krijgt wat u nodig heeft.

Dozen bestellen online
Dozen.nl, het online bestelpunt

Dozen.nl is een online bestelpunt voor kartonnen dozen. U kunt bij ons telkens zelf de dozen die u wilt afnemen samenstellen, maar u kunt ook standaarddozen uitkiezen in de webshop. U kunt ook voor allerlei extra's kiezen, zoals dozen met bedrukking, gekleurde dozen, dozen met of zonder handvat en dozen van dik of juist licht karton.

Dozen kwaliteit

Dat bij het bestellen van kartonnen dozen kwaliteit een belangrijke factor is, is een vanzelfsprekendheid, maar meteen ook een probleem: hoe meet u de kwaliteit van een product dat u alleen online kunt bekijken? Wij proberen door veel informatie te geven over onze producten en onze manier van werken inzichtelijk te maken aan welke kwaliteitseisen onze dozen voldoen, zodat u voordat u bestelt toch al 'n goed beeld heeft van de kartonnen dozen die Dozen.nl levert.

Dozen kwaliteit
Dozen van hoge kwaliteit

Dozen van hoge kwaliteit fabriceren is natuurlijk meer dan alleen hoge kwaliteitseisen stellen. Het begint met ambitie, maar om die waar te maken moet je als ondernemer ook de ervaring in huis hebben – dat geldt voor alle producten, niet alleen voor kartonnen dozen. Dozen.nl heeft die lange ervaring, wij zijn één van de grootste dozenfabrikanten van Nederland en dat merkt u aan de kwaliteit van ons product.

Dozen prijs

Ondernemers die dozen bestellen kijken natuurlijk ook naar de prijs. Dozen.nl is in staat om scherpe prijzen te berekenen, zeker bij grote orders (staffelkorting). Ook op dit punt proberen wij altijd met onze klanten mee te denken. Welk karton heeft u nu écht nodig? Hoe kunnen we de beste prijs voor u berekenen? Onze website maakt het mogelijk de prijs van de kartonnen dozen die u bestelt laag te houden.

Dozen prijs

Dozen webshop

Dozen.nl is een webshop vol dozen, waar u snel en simpel dozen kunt bestellen. We beschikken over een handig bestelmenu dat voor u berekent aan welke eisen de dozen moeten voldoen (kartondikte, afmetingen) en wat de kosten zullen zijn. U heeft zo zelf invloed op uw bestelling. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor maatwerk of voor extra informatie.

Dozen.nl heeft veel ervaring met het maken van dozen, dus ook voor bijzondere bestellingen kunt u bij ons terecht. Op onze website vindt u meer informatie over de bijzondere dozen die u bij ons kunt bestellen. Dozen bestellen is bij Dozen.nl dus even eenvoudig als uitgebreid: de mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken met u mee.