Dozen kopen


Dozen van karton kunnen op veel verschillende manieren een uitkomst zijn voor ondernemers: ze zijn ideaal voor verzendingen over de post. Als ondernemers dozen kopen doen ze dat steeds vaker online. Online kartonnen dozen bestellen gaat snel, het kan altijd en bij Dozen.nl voert u eenvoudig de ideale maten van uw dozen in, zodat u de ideale thuis opgestuurd krijgt. 

Daarmee slaat u in feite meerdere vliegen in één klap: door online dozen te kopen kiest u voor het gemak, heeft u de beschikking over een zo uitgebreid mogelijk assortiment en kunt u genieten van een snelle levering. Golfkartonnen dozen kopen we tegenwoordig niet altijd zonder meer bij de oude, vertrouwde leverancier. Ondernemers gaan steeds vaker op het internet op zoek naar nieuwe leveranciers om prijzen, aanbod en kwaliteit zo overzichtelijk en volledig mogelijk te kunnen vergelijken. Zij komen dan telkens weer bij Dozen.nl terecht, want bij ons vindt u precies de juiste balans tussen prijs, aanbod en geleverde kwaliteit.

Dozen kopen internet

De komst van het internet heeft het heel eenvoudig gemaakt, online dozen te kopen. De groothandel bevindt zich als het ware direct langs de digitale snelweg: tussen twee afspraken door kunt u, met enkele muisklikken, de voorraad dozen die u nodig heeft bestellen en daarna heeft u er geen omkijken meer naar, want Dozen.nl zorgt zelf voor de productie van de dozen en voor de levering.

Dozen kopen internet
Dozen samenstellen

Een bijkomend voordeel van het internet is dat u meteen alle noodzakelijke informatie over karton en over dozen voorhanden heeft. U wilt dozen kopen, maar u wilt ook precies weten waar u aan toe bent, u wilt weten welke kartonkwaliteit het beste voor u is en hoe u de dozen het handigst kunt gebruiken. Ook die informatie vindt u eenvoudig bij Dozen.nl.

Dozen.nl fungeert hiermee als het ware als een encyclopedie voor dozen, met als bijkomend voordeel dat u de gewenste dozen ook meteen kunt kopen. U kunt ervoor kiezen om u zo uitvoerig mogelijk in te lezen over alles wat er beschikbaar is aan dozen. Onze uitgebreide informatievoorziening maakt dit immers mogelijk. Als u minder geduld hebt, of als u als precies weet waar u naar op zoek bent, dan hebt u natuurlijk ook de mogelijkheid om meteen dozen te kopen. Wij willen graag dat elke klant het naar zijn of haar zin heeft in onze shop.

Uitgebreid dozen assortiment

Als leverancier van dozen hebben wij een uitgebreid assortiment aan dozen voor u. Zo hebben wij verschillende gekleurde dozen, zoals witte dozen (bijvoorbeeld witte dozen met deksel) of rode dozen, maar ook dozen voor allerlei verzendmethodes, zoals pakketdozen, postdozen of brievenbusdozen. Heeft u een webshop? Dan zijn onze webshop dozen wellicht wat voor u. Daarnaast kunt u ook voor speciale dozen bij ons terecht. Denk hierbij aan een fietsdoos of een doos met een specifieke maat, zoals 100 X 50 X 50. Hierdoor kunt u altijd de doos vinden die u zoekt. Mochten wij uw gewenste verpakking onverhoopt niet hebben, dan kunt u ook zelf uw dozen samenstellen via onze dozen configurator. Wij streven ernaar een uitgebreid assortiment te kunnen leveren, zodat u nooit mis hoeft te grijpen. 

Dozen in iedere maat

Wij verkopen golfkartonnen dozen in iedere maat. Zo kunt u bij ons terecht voor A3 dozen, A4 dozen, A5 dozen en A6 dozen. Maar ook voor paraatdozen, een vierkante doos, of een platte doos bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u dozen natuurlijk ook gebruiken om spullen in op te bergen, zoals onze voorraad dozen.

Dozen samenstellen

Het grootste voordeel van online dozen kopen bij Dozen.nl is waarschijnlijk wel de mogelijkheid om de dozen zelf samen te stellen. We beschikken over een handig, overzichtelijk bestelmenu waarin u alleen maar de maten van de dozen die u voor ogen heeft hoeft in te vullen, en het gewicht van de producten die u met de dozen wilt verpakken. Het bestelmenu stelt u dan automatisch de ideale doos voor.

Zelf samengestelde dozen kopen webshopeigenaren in de regel om zo handig mogelijk te kunnen verpakken. Bij het samenstellen van een doos kopen zij er vaak meteen een eigen opdruk bij om hun verpakkingen nog verder te personaliseren. Dat is zeker geen overbodige luxe, want het aantal webshops is de laatste paar decennia behoorlijk toegenomen. Ondernemers zijn daarom steeds op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf van de toegenomen concurrentie te onderscheiden. Gepersonaliseerde, bedrukte dozen kopen is een uitstekende manier om op te vallen tussen al die andere pakjes.