Palletdozen


Met palletdozen bedoelen we grote dozen die stevig op een pallet kunnen staan. Ze worden veel in magazijnen gebruikt, maar ook voor de levering van grote en zware producten kunnen palletdozen worden ingezet. Het belangrijkste aan goede palletdozen is natuurlijk dat ze stevig zijn, u wilt kunnen vertrouwen op de dozen die u voor dit doeleinde gebruikt.

Palletdozen gebruik

In magazijnen moeten vaak grote voorwerpen (machines, machineonderdelen, enz.) stofvrij kunnen worden opgeborgen. Karton is een goedkoop en duurzaam materiaal dat hiervoor erg geschikt is. De drempel om karton aan te schaffen is laag, en als u het niet meer nodig heeft kunt u het ook weer weggooien, dan wordt het opnieuw gerecycled. Kartonnen palletdozen hebben verder als voordeel dat ze opgevouwen bewaard kunnen worden, als ze niet in gebruik zijn.

Palletdozen gebruik
Europallet dozen

Pallets zoals die in magazijnen en in de industrie veel gebruik worden, de europallets, hebben een vaste maatvoering, een standaardmaat, en het spreekt dan ook vanzelf dat palletdozen diezelfde maatvoering hebben. Daarbij bedoelen we dan de buitenmaat, die is 1200 bij 800. De binnenmaat van de palletdozen wijkt daarvan af en is afhankelijk van de dikte van het karton.

Bijzondere palletdozen

Gebruikt u andere pallets dan europallets? Ook voor andere maatvoeringen kunnen wij palletdozen maken, neemt u in dat geval contact met ons op, of gebruik het bestelmenu op onze website, waarbij u zelf de gewenste maten van uw kartonnen dozen invoert. Bij Dozen.nl is maatwerk altijd een mogelijkheid, we kunnen dit maatwerk leveren voor een scherpe prijs.

Bijzondere palletdozen

Palletdozen bestellen

Dozen.nl is een webshop vol dozen: bij ons kunt u kartonnen dozen in alle soorten en maten bestellen. Het spreekt voor zich dat u ook voor palletdozen bij ons terecht kunt. De palletdozen die wij voor u maken voldoen aan de hoge standaarden van Dozen.nl, met stevig golfkarton dat ook zware ladingen goed aankan. Wij zorgen voor een snelle levering. Bovendien zijn er volop extra's mogelijk (bv. Bedrukte dozen), daarover leest u meer op deze website.