Amerikaanse vouwdoos


De Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) is ’s werelds populairste en meest gebruikte doos. Dit type vouwdoos kan zelfs beschouwd worden als de standaarddoos in de verpakkingsindustrie. Consumenten en bedrijven zullen in de eerste plaats Amerikaanse vouwdozen kopen omdat deze voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn aangepaste woord Amerikaanse vouwdozen ook nog eens zeer goedkope dozen, dus het zal niemand verbazen dat ondernemers en masse de Amerikaanse vouwdoos omarmd hebben.

Amerikaanse vouwdoos: kostenefficiënt

Een Amerikaanse vouwdoos is een vouwbare doos van golfkarton die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden. Een uiterst eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer doeltreffend en kostenbesparend ontwerp. Amerikaanse vouwdozen zijn eenvoudig en voordelig op grote schaal te produceren, waardoor wij de Amerikaanse vouwdozen goedkoop kunnen aanbieden. Dit vormt een directe kostenbesparing voor u als dozenafnemer.

Amerikaanse vouwdoos: kostenefficiënt
Amerikaanse dozen stapelen

Ook indirect is de Amerikaanse vouwdoos van dozen.nl zeer kostenefficiënt: aangezien de lichte, opgevouwen dozen zeer weinig plaats in beslag nemen, hebt u minder – dure – opslagruimte nodig. Bovendien kunt u de vouwdozen om deze reden gerust in grote hoeveelheden inkopen, zodat u meteen kunt profiteren van aantrekkelijke staffelkortingen. Tot slot zijn de Amerikaanse dozen makkelijk en efficiënt te stapelen, zodat transportpallets niet onnodig snel vol raken.

Amerikaanse vouwdozen kopen

U kunt Amerikaanse vouwdozen kopen omwille van het prijsvoordeel, maar er zijn ook andere argumenten. De Amerikaanse vouwdoos kenmerkt zich namelijk ook door een hoge mate van flexibiliteit: deze goedkope doos kan afhankelijk van uw wensen geleverd worden in zwaar of licht golfkarton, als one size met variabele hoogte, als speedbox (geen tape benodigd), met of zonder sluitstrip, handgreep of deksel, of zelfs als autolockdoos. De vouwdoos bedrukken kunnen wij natuurlijk ook!

Amerikaanse vouwdozen kopen

Amerikaanse vouwdozen online

Als u overtuigd bent van de voordelen en de Amerikaanse vouwdozen wilt bestellen, dan is het alleen nog een kwestie van het kiezen van de juiste leverancier. Daarbij let u vanzelfsprekend op de prijs, maar ook op kwaliteit, service en assortiment. Als u Amerikaanse vouwdozen online bestelt bij dozen.nl zult u ontdekken dat wij op al deze punten tot de kopgroep behoren. Amerikaanse vouwdozen online kopen levert verschillende voordelen op. Zo zijn bij ons de dozen voordelig, kunnen wij een groot assortiment dozen aanhouden en zijn de mogelijkheden voor Amerikaanse dozen op maat bijna eindeloos.