Kleine verzenddoosjes | Op maat te maken


Klanten vragen ons soms of wij ook kleine verzenddoosjes kunnen maken. Veel mensen denken bij kartonnen dozen toch aan vrij grote dozen, maar gelukkig is er bij Dozen.nl maatwerk mogelijk, dus haast ieder formaat doos kunt u bij ons bestellen. Ook kleine verzenddoosjes dus, ideaal voor kleinere verzendingen.

Moeten de verzenddoosjes door de brievenbus passen? Wilt u herkenbare verzenddoosjes versturen waar uw logo op staat? Verstuurt u breekbare producten die niet mogen beschadigen? Wilt u het werk van uw inpakploeg of de bezorger zo gemakkelijk mogelijk maken?

Voor al deze redenen hebben we perfecte verzenddoosjes voor u in ons grote assortiment. Denk aan gekleurde verzenddoosjes, verzenddoosjes met fixatie, bovenklep of sluitstrip. Vandaag besteld, is morgen in huis!

Bestel hier uw kleine verzenddoosjes

Over Dozen.nl

Dozen.nl is al jarenlang bekend als dé verpakkingen- en dozenspecialist. Onze verzenddoosjes zijn gemakkelijk en snel online te bestellen.

Onze voordelen voor u:

  • Hele ruime keuze in verzenddoosjes
  • Vóór 13.30 kleine doosjes besteld, extra snel geleverd! 
  • Gratis proefverpakking via de chat 
  • Zijn de kleine doosjes niet naar wens? Retourneer GRATIS! 
verzenddoosjes
verzenddoosjes kopen

Wat voor verzenddoosjes zoekt u? Dozen.nl levert u maatwerk

Wat voor verzenddoosjes voor uw organisatie de beste verzenddoosjes zijn, is afhankelijk van vele factoren. Zaken die een rol kunnen spelen zijn het formaat, de kleur, de kwaliteit en de hoogte aan portokosten.

Als ervaren dozenleverancier kunnen we u perfect adviseren. We weten welke verzenddoosjes bij welke wensen passen. U kunt kleine verzenddoosjes kopen of wat grotere verzenddoosjes bestellen. Wij bieden u vele mogelijkheden en u bepaalt de maat.

Maak uw keuze in het bestelmenu of kies voor maatwerk
In ons aanbod heeft u de keuze uit verzenddoosjes die door de brievenbus passen en verzenddoosjes die meegaan met de pakketbezorger.

In het bestelproces kunt u ook een keuze maken uit verschillende kwaliteiten: enkele golf, dubbele golf en drie-golfkarton. De doosjes zijn te bedrukken in uw bedrijfskleuren en/of met uw logo.

In ons bestelmenu zult u merken dat er wel bepaalde minimale waarden aan dozen worden gesteld. Zo werkt ons bestelsysteem het beste. Heeft u kleine verzenddoosjes in een afwijkende vorm nodig, met andere maten dan u zo gauw in het bestelmenu kunt invoeren? Of wenst u uitgebreid advies?

Neemt u dan gerust contact met ons op. Graag verkennen we samen met u de mogelijkheden. Maatwerk is bij ons altijd een optie. Wij helpen u de juiste verzenddoosjes te kiezen voor uw producten en we kunnen u in vele gevallen een scherpe prijs voorstellen.

Bespaar portokosten: kies voor verzenddoosjes die door de brievenbus passen

Bent u op zoek naar verzenddoosjes die door de brievenbus passen? Ook die kunt u bij Dozen.nl kopen.

Brievenbusdozen zijn per definitie kleine doosjes, met een maximale omvang van 38 x 26,5 x 3,2 centimeter. De doosjes zijn dan wel zo groot als een envelop, maar ze bieden meer bescherming dan een envelop. Ze zijn gemaakt van karton en dat is zowel een sterk als een licht materiaal.

Een ander groot voordeel is dat u fiks kunt besparen op portokosten als u voor brievenbus verzendoosjes kiest.kleine verzenddoosjes

Verzenddoosjes kopen in 5 stappen

Bij Dozen.nl bestelt u snel en eenvoudig verzenddoosjes. Door een aantal vragen te beantwoorden, stelt u zelf de ideale verzenddoosjes voor uw producten samen. Deze doosjes kunt u in grote en kleine oplagen bestellen, waarbij we interessante kortingen kunnen bieden.

  • Stap 1. Geef uw gewenste maten op
  • Stap 2. Bepaal hoeveel verzenddoosjes u wilt bestellen 
  • Stap 3. Voeg de verzenddoosjes toe aan uw winkelmandje 
  • Stap 4. Klik op afrekenen 
  • Stap 5. Vul al uw gegevens in en plaats de bestelling 

Verzenddoosjes online besteld bij Dozen.nl? Reken er maar op dat de doosjes zeer snel bij u bezorgd worden.

Neem contact op met Dozen.nl

Heeft u vragen aan Dozen.nl? Wilt u verzenddoosjes aanschaffen, maar weet u niet zeker hoe groot de verzenddoosjes moeten zijn die u wilt bestellen of staat de gewenste maat er niet bij? Of heeft u wellicht andere vragen?

U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren.