Verhuisdozen


Een verhuizing vergt altijd een gedegen planning vooraf. U wilt al uw spullen natuurlijk graag zo gemakkelijk mogelijk en zonder beschadigingen van A naar B krijgen. Daar kunnen onze kartonnen verhuisdozen niet bij ontbreken!
Verhuisdozen kopen mensen in de regel maar een paar keer in hun leven, dus niet iedereen is zich bewust van de voordelen van online verhuisdozen kopen. Daar willen wij met ons assortiment, onze service en onze prijzen graag verandering in brengen.

Verhuisdozen: oersterk en scherp geprijsd

Om ervoor te zorgen dat uw dierbare spullen heel overkomen, hebt u een stevige verhuisdoos nodig. Onze kartonnen verhuisdozen met handgreep zijn gemaakt van bijna onverwoestbaar dubbel golfkarton, dat een zware last prima aankan. Stapels boeken, fotoalbums en allerlei huishoudelijke artikelen kunnen met deze golfkartonnen dozen gemakkelijk ingepakt en getransporteerd worden.

Verhuisdozen: oersterk en scherp geprijsd
Verhuisdozen met handgreep

Onze verhuisdozen zijn oersterk, waardoor ze ook een lange levensduur hebben. Dat is een bijkomend voordeel van deze verhuisdozen: u kunt ze zonder problemen ook na de verhuizing een nuttige bestemming geven. Onze multifunctionele verhuisdozen kunnen bijvoorbeeld hergebruikt worden als archiefdozen of als opbergdozen, zoals dozen voor kleding en gaan nog jaren mee. Wellicht tot de volgende verhuizing!

Verhuisdozen online kopen

Verhuisdozen online kopen in onze webwinkel is niet alleen eenvoudig, maar ook voordelig en snel. Uw zware kwaliteit verhuisdoos koopt u uiteraard het liefst bij een betrouwbare dozenleverancier. Dozen.nl is zeer ervaren in de productie en levering van onder andere verhuisdozen van karton. Maar onze verhuisdozen kunnen ook gebruikt worden als voorraaddozen of als magazijndozen van karton

Verhuisdozen online kopen

Wij bedienen iedereen die op zoek is naar een goede kwaliteit kartonnen doos: webshops, kleine en natuurlijk ook grote ondernemingen. Als u veel spullen te vervoeren of archiveren hebt, kunt u profiteren van staffelkortingen op onze recyclebare vouwbare verhuisdozen. En aangezien wij onze kartonnen verhuisdozen binnen een werkdag kunnen leveren, kunt u morgen al beginnen met inpakken en verhuizen! Mocht u nog iets willen weten over de prijs, kwaliteit of levering van onze verhuisdozen, neem dan zeker contact met ons op. Wij staan u graag te woord.