Dozen prijs


Het spreekt voor zich dat bij het kiezen van de geschikte kartonnen dozen prijs één van de zaken is waar u rekening mee houdt. Een goede prijs-kwaliteitverhouding en de zekerheid dat de prijs van het product dat u bestelt stabiel is en niet snel stijgt zijn natuurlijk wel zo prettig. Dozen.nl denkt mee met ondernemers en biedt scherpe prijzen voor een oerdegelijk product.

Dozen korting

Dozen.nl kan kartonnen dozen in zowel kleine als grotere oplages leveren. Bij zo'n grote oplage kunnen we zeer interessante kortingen in rekening brengen, zodat u per doos een lage prijs betaalt. Dergelijke staffelkortingen zijn natuurlijk alleen interessant als u ook grote hoeveelheden dozen wil gebruiken, maar naast deze kortingen weten we ook op andere manieren scherpe prijzen te berekenen.

Dozen korting
Dozen prijs laag houden

Dozen prijs laag houden

De dozenprijs wordt in belangrijke mate bepaald door de prijs van het gebruikte karton. Dik golfkarton, dat bestaat uit meerdere lagen, is vanzelfsprekend prijziger dan dun golfkarton. We merken dat ondernemers niet zelden geneigd zijn een heel dik karton te kiezen voor dozen die eigenlijk helemaal zo sterk niet hoeven te zijn: ook dunner karton is al oerdegelijk en voor veel toepassingen zelfs het meest geschikt.


Dozen.nl kan de prijs van dozen laag houden door mee te denken met u als ondernemer. Wat voor karton heeft u nu echt nodig? Welke prijs is dan redelijk? Ons bestelmenu berekent de kartonkwaliteit die u nodig heeft op basis van het gewicht van hetgeen u gaat verzenden of verpakken, door dit gewicht in te voeren krijgt u dus direct in beeld welk karton voor u ideaal is. Zo bespaart u kosten!


Welke prijs is dan redelijk om dozen bestellen?

Dozen bestellen

Dozen bestellen voor een eerlijke en lage prijs, dat doet u op een vertrouwde manier bij Dozen.nl. Wij denken met u mee en zoeken steeds naar de beste oplossing voor grote en kleine ondernemers. Bestel dozen via ons bestelmenu, dan wordt de prijs meteen voor u berekend, zodat u weet waar u aan toe bent. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, we praten graag met u verder.