Kartonnage


Karton is voor veel bedrijfstakken een belangrijk materiaal, dat van goede kwaliteit moet zijn en tegelijk, omdat het zoveel wordt gebruikt, betaalbaar en snel leverbaar. De productie en verwerking van karton wordt wel samenvattend kartonnage genoemd en dit is dan ook bedrijfstak waar Dozen.nl onderdeel van is.

Kartonnage geschiedenis

Kartonnon dozen worden in Nederland al lang geproduceerd en de kartonindustrie heeft dan ook een bijzondere geschiedenis in ons land. Nederland was al vroeg innovatief bij het vervaardigen van nieuwe soorten karton en het inzetten op recycling als bron van duurzaam karton. Dozen.nl staat in deze trotse traditie van kartonnage, maar kiest zelf ook weer nieuwe wegen, door ons te profileren op het internet.

Kartonnage geschiedenis
Kartonnage bij Dozen.nl

Kartonnage gebeurt dan wel nog steeds fabrieken, de handel in karton is tegenwoordig online en dus is Dozen.nl daar ook. In onze webshop kunt u onze kartonproducten met enkele muisklikken bestellen. U vindt onze kartonnen dozen overzichtelijk gesorteerd in de webshop, maar daarnaast kunt u uw voorkeuren invoeren om zo maatwerk af te nemen. De mogelijkheden zijn dus heel uitgebreid.

Kartonnage online

De webshop van Dozen.nl is zo vormgegeven dat ook de kartonnage zelf, het produceren en verwerken van karton, zich deels online af kan spelen: u voert de maten in van de doos die u voor ogen heeft, u bepaalt de kleur van uw kartonnen doos, u kiest welke bedrukking u er eventueel op wilt hebben, en wij zorgen ervoor dat die doos bij u geleverd wordt. Zo wordt u direct betrokken bij de kartonnage van Dozen.nl.

Kartonnage online

Kartonnage Dozen.nl

Dozen.nl heeft ervaring met karton en kartonnage en wij delen onze kennis, u vindt dan ook veel informatieve teksten op onze website. We zorgen ervoor dat u als klant een gedetailleerd beeld krijgt van wat we doen. Het ontwerp van de kartonnen dozen die u bij ons laat maken bepaalt u in belangrijke mate zelf, dat is de kracht van moderne kartonnage: het internet geeft u de mogelijkheid het product dat u bestelt precies zo te laten worden als u wil, terwijl onze kennis en ervaring met kartonnage ervoor zorgt dat wij de vertrouwde hoge kwaliteit kunnen blijven leveren.