Goedkope archiefdozen


Archiefdozen zijn kartonnen dozen die geschikt zijn om bundels papieren, mappen en andere spullen langdurig op te slaan. Veel ondernemers zullen zich afvragen waar zij goedkope archiefdozen kunnen vinden en wat een archiefdoos precies kost. Dat leggen wij u graag even uit. De prijs van een archiefdoos hangt in grote mate af van het type doos dat u zoekt.

Eersteklas archiefdozen voor lage prijzen

Een archiefdoos kan van normale of zwaardere kwaliteit zijn, afhankelijk van de inhoud. Het meeste papierwerk kan met gemak in een archiefdoos van lichte kwaliteit, zeker als de doos niet te groot hoeft te zijn. Als het echter om grote hoeveelheden gaat of het gewicht van de materialen te hoog is voor een lichte doos kan het nodig zijn om voor een steviger type golfkarton te kiezen.

Eersteklas archiefdozen voor lage prijzen
Archiefdozen van zware kwaliteit

Archiefdozen van zware kwaliteit

Toch zullen de meeste klanten ook bij archiefdozen van zware kwaliteit de prijs niet uit het oog willen verliezen. Dat is gelukkig ook niet nodig, want wij van dozen.nl begrijpen het belang van een gebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding. U zult bij ons daarom tevreden kunnen constateren dat ook onze dubbelgolfkartonnen en drie-golfkartonnen archiefdozen zeer aangenaam geprijsd zijn. Dat zal u hopelijk nog sneller over de streep trekken om dozen.nl tot uw dozenleverancier uit te roepen.

Archiefdozen goedkoop online bestellen

Wij voeren als bedrijf een scherp prijsbeleid waar wij onze klanten zoveel mogelijk van willen laten profiteren. Door onze archiefdozen online aan te bieden in plaats van in een fysieke winkel zijn wij in staat onze gunstige prijzen zelfs nog verder naar beneden bij te stellen, want volgens de bedrijfsfilosofie van dozen.nl berekenen wij elke besparing direct door aan onze dozenafnemers. Goedkope archiefdozen liggen nu binnen ieders handbereik. Kijk vooral even rond op onze site en vergelijk onze standaardarchiefdozen.

Archiefdozen goedkoop online bestellen

Naast ons vaste assortiment archiefdozen bieden wij onze klanten de mogelijkheid om het ontwerp van hun archiefdoos volledig naar hun hand te zetten. Zo kunt u ervoor kiezen om een afwijkend formaat, een wat minder doorsnee kleur of een archiefdoos met opdruk te bestellen via onze configurator. Dat kan voor sommige afnemers net het verschil maken, en ook deze klanten komen wij uiteraard graag tegemoet. Toch vindt in onze ervaring het overgrote deel van de klanten al een geschikte doos in ons standaardassortiment. Als ervaren leveranciers zijn wij namelijk goed op de hoogte van de verschillende wensen van onze afnemers en ons standaardaanbod is hier een goede afspiegeling van.