Brievenbusdoosjes bestellen | Bespaar portokosten


Verzendt u relatief platte, niet al te grote producten? Brievenbusdoosjes zijn precies zo vormgegeven dat ze door een standaard brievenbus passen.

Dozen.nl heeft heel veel verschillende soorten brievenbusdoosjes in het assortiment: kleine brievenbusdoosjes, gekleurde brievenbusdoosjes, brievenbusdoosjes met zelfklevende sluitstrip… Noem het maar op. Allemaal zeer praktisch en lekker compact.

Wist u dat u op portokosten kan besparen door kleine producten in brievenbusdoosjes naar uw klanten te versturen? Ook wanneer er discretie gewenst is, is brievenbuspost een goede manier. Dit pakketje wordt altijd bij de juiste brievenbus bezorgd.

Brievenbusdoosjes bestellen, doet u eenvoudig online bij Dozen.nl. Ook profiteert u van onze snelheid. Vandaag besteld, is in de meeste gevallen morgen in huis.

Bestel hier uw Brievenbusdoosjes

De voordelen van Dozen.nl

Dozen.nl is al jarenlang bekend als dé verpakkingen- en dozenspecialist. Bij ons kunt u eenvoudig en vlot brievenbusdoosjes bestellen.

Onze voordelen voor u:

 • Brievenbusdoosjes te koop in meer dan 10 verschillende formaten
 • Vóór 13.30 brievenbusdoosjes besteld, extra snel geleverd! 
 • Gratis proefverpakking bestellen via de chat 
Brievenbusdoosjes, makkelijk en voordelig
De brievenbusdoosjes voordeliger dan pakketdozen

Wanneer is een brievenbusdoosje geschikt?

Door brievenbusdoosjes te gebruiken, voorkomt u dat uw bestelling met een pakketdienst meegegeven moet worden. Dit brengt een aanzienlijke besparing op de verzendkosten met zich mee. Vraagt u zich af of uw producten geschikt zijn om in een brievenbus doosje te versturen? Brievenbusdoosjes zijn geschikt voor producten die niet al te groot of zwaar zijn. Bedrijven die brievenbusdoosjes bestellen, versturen onder andere de volgende typen producten: kleding, pennen, boeken, cd’s, dvd’s, make-up, computer accessoires, speelgoed, kleine cadeautjes en kantoorbenodigdheden. Dit zijn producten die niet groter zijn dan een gemiddelde brievenbus en niet zwaarder dan drie kilo. Twijfelt u toch nog na het lezen van deze uitleg of brievenbusdoosjes geschikt zijn voor uw producten? Neem dan even contact met ons op. Dan adviseren we u persoonlijk.

Bespaar op portokosten en meer voordelen van brievenbusdoosjes

Brievenbusdoosjes zijn klein, maar fijn. Een voordelige, discrete en sterke oplossing om uw producten in te verzenden.

Bespaar portokosten
Een brievenbus doosje past door alle brievenbussen. U kunt veel geld in uw zak houden door brievenbusdoosjes te bestellen. Wanneer u producten met brievenbuspost verstuurt, bespaart u een heleboel verzendkosten. Er worden namelijk meer portokosten berekend voor pakketpost dan voor brievenbuspost. 

Bespaar materiaalkosten
Brievenbusdoosjes zijn niet alleen voordelig omdat ze met de brievenbuspost verzonden kunnen worden. De brievenbusdoosjes zijn zelf ook voordeliger dan pakketdozen. Er is namelijk minder materiaal voor benodigd bij productie. Dit type doos wordt standaard geleverd met een enkele golf karton, wat ruimschoots sterk genoeg is voor producten die niet meer dan drie kilo wegen. Er is maar weinig materiaal nodig voor een doos met één golf, waardoor brievenbusdoosjes zeer licht zijn en voordelig in de productie. 

Discrete verzending 
Discretie is een ander voordeel dat vaak samen genoemd wordt met brievenbusverzending. Pakketpost wordt nog weleens bij de buren bezorgd als de geadresseerde zelf niet thuis is. Brievenbuspost komt altijd in de brievenbus van de geadresseerde terecht. 

Sterke oplossing
Doordat de brievenbusdoosjes sterk zijn, beschermen ze de inhoud van het pakketje prima. Ook schadevrij versturen is daarmee een voordeel van brievenbuspost. 

Variatie in brievenbusdoosjes
zwarte brievenbusdoos

Brievenbusdoosjes kopen: maak kennis met alle mogelijkheden

Bij Dozen.nl vindt u vrijwel altijd het juiste type brievenbusdoosje. Dit komt doordat wij u een groot assortiment bieden met brievenbusdoosjes in vele soorten en maten.

Algemene info over de brievenbusdoosjes
Onze brievenbusdoosjes worden samengesteld uit stevig, massief karton. Deze doosjes zijn geschikt voor het versturen van een groot aantal producten. Ze passen door iedere brievenbus.

Gekleurde brievenbusdoosjes
Wilt u zich onderscheiden van de massa? Brievenbusdoosjes van Dozen.nl zijn ook te bestellen in een opvallend kleurtje. Bijvoorbeeld blauw, zwart,
roze, groen, rood of grijs. Daarmee springt uw pakketje er meteen uit op de deurmat van de ontvanger.

Verzenddoosjes brievenbus met sluitstrip
Snel en efficiënt brievenbusdoosjes inpakken? Dan kunt u brievenbusdoosjes kopen met zelfklevende sluitstrip. 

Brievenbusdoosjes bestellen met bovenklep
Wilt u niet dat de producten die u verstuurt, beschadigd bij de ontvanger bezorgd worden? Kies dan voor onze brievenbusdoosjes met bovenklep. Deze hebben een extra bufferzone aan de binnenzijde die voorkomt dat producten beschadigen.

Brievenbusdoosjes kopen in diverse afmetingen

We bieden u brievenbusdoosjes in diverse afmetingen. Zo is er altijd een geschikte verpakking voor uw producten. Wij hebben de brievenbusdoos afmetingen afgestemd op het formaat van een standaard brievenbusdoosje.

Dit zijn de afmetingen van de standaard brievenbusdoosjes in A4 en A5 formaat:

 • 225 x 150 x 28 
 • 305 x 220 x 28 

Dit zijn de afmetingen van de brievenbusdoosjes met bovenklep:

 • 255 x 160 x 25 
 • 305 x 220 x 25 
 • 330 x 250 x 25 
 • 165 x 120 x 25 
 • 255 x 160 x 25
 • 330 x 250 x 25 

Gekleurde brievenbusdoosjes zijn te bestellen in de volgende formaten:

 • 250 x 160 x 29 
 • 350 x 240 x 29 

Passen uw producten in een doos met bovenstaande afmetingen? Dan is uw product geschikt om te verzenden in een brievenbusdoosje. Zoekt u een brievenbus doosje in een ander formaat, dan bovenstaand is aangegeven? Via de dozenconfigurator bestelt u in een handomdraai brievenbusdoosjes in het door u gewenste formaat.

Bestel hier uw Brievenbusdoosjes

Brievenbusdoosjes bestellen in 5 stappen

Dozen.nl maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk online dozen te bestellen. Hiervoor hebben wij een handig bestelmenu dat u snel doorloopt. U kunt in grote en kleine oplagen bestellen, waarbij wij u interessante kortingen kunnen bieden.

 • Stap 1. Geef uw gewenste maten op. 
 • Stap 2. Bepaal hoeveel brievenbusdoosjes u wilt bestellen. 
 • Stap 3. Voeg de brievenbusdoosjes aan uw winkelmandje toe. 
 • Stap 4. Klik op afrekenen. 
 • Stap 5. Vul al uw gegevens in en plaats de bestelling.

Contact met Dozen.nl

Heeft u vragen aan Dozen.nl? Over het soort brievenbusdoosjes, de maat of de hoeveelheid? U kunt ons telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren. U kunt ons ook een berichtje sturen via de LiveChat.