Doos op maat


Kartonnen dozen zijn een zeer gevarieerd product met een flink aantal verschillende opties. De kans is aanzienlijk dat er meer mogelijkheden met dozen bestaan dan u tot nu toe hebt beseft. Klanten hebben bij ons de vrijheid om zo kieskeurig te zijn als ze zelf wensen – u bepaalt wat u nodig hebt en wij van dozen.nl faciliteren het, zoals het een professionele dozenleverancier betaamt. Zo kunt u bij ons onder andere dozen op maat kopen.

Kartonnen dozen op maat kiezen

Wij hebben ervoor gekozen om in onze site een slimme dozenconfigurator in te bouwen. Met deze calculator annex zoekmachine kunt u zonder enige moeite een passende doos vinden. Aangezien u bij ons een omvangrijk assortiment aan standaarddozen mag verwachten, is het uiterst waarschijnlijk dat de door u gewenste doos voorkomt in ons vaste aanbod golfkartonnen dozen.

Kartonnen dozen op maat kiezen
Kartonnen dozen op maat kopen

Via de configurator krijgt u dan meteen een selectie dozen gepresenteerd die met een grote mate van zekerheid aan uw eisen voldoen. Denk hierbij aan robuuste, grote verhuisdozen, inpakdozen, stevige postdozen, roze opbergdozen, handzame brievenbusdozen, of bijvoorbeeld een vierkante doos of platte doos. Gekleurde dozen in allerlei soorten en maten behoren ook tot de opties. Denk aan witte dozen (zoals witte dozen met deksel) of rode dozen. Maar ook voor luxe dozen, grote opbergdozen of een geschenkdoos bent u bij ons aan het juiste adres. Door te kiezen voor een doos uit ons standaardassortiment, heeft u de kartonnen dozen in principe al binnen 24 uur in huis. Bent u een webshop? Dan zijn onze webshop dozen wellicht iets voor u.

Dozen op maat laten maken

Zit net die ene kartonnen doos die u op het oog had er niet tussen en wilt u toch liever dozen op maat bestellen, of juist graag een bedrukte doos kopen? Het kan vervelend zijn om een bepaalde vorm of een specifieke maat kartonnen doos in gedachten te hebben en deze vervolgens niet te kunnen vinden. Het is dan prettig om een doos op maat te laten maken. Hierbij kunt u denken aan een doos met vakjes, of wellicht dozen met naam.

Dozen op maat laten maken
Gewicht dozen

U kunt al binnen een etmaal reactie verwachten van onze behulpzame, goed geïnformeerde klantenservice. Bedrukte maatwerk dozen of onbedrukte dozen in afwijkende formaten of vormen kunnen zowel in kleine als grote series besteld worden. Met de dozenconfigurator slaagt u gegarandeerd, of het nu om maatwerk dozen of standaarddozen gaat!

Dozen op maat online

Online dozen op maat kopen vraagt ook om een eigentijdse online klantenservice. Stelt u uw vragen via de live chat, dan wordt u direct geholpen. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook – u kunt dan binnen een dag een reactie van ons verwachten. Dozen.nl is een handige website, die voldoet aan moderne standaarden op het gebied van overzichtelijkheid en functionaliteit. Ook de kritische consument zal tevreden zijn! Vele klanten die u voorgingen, kunnen hiervan getuigen.