Maatwerk dozen


Het kan vervelend zijn om een bepaalde vorm of een specifieke maat kartonnen doos in gedachten te hebben en deze vervolgens niet te kunnen vinden. Gelukkig kunnen wij ook dozen op maat maken. Zo kunt u toch die ene doos bestellen die u in gedachten heeft. Met een doos op maat bespaart u niet alleen op vulmateriaal, maar zal tevens uw handling verminderen. Dus bent u op zoek naar een cupcake doos, taartdoos of een andere speciale doos? Wij kunnen het voor u op maat maken!

Snelle levertijd

Op onze eigen distributiecentrum kunnen wij golfkartonnen verpakkingen fabriceren, dus snel leveren is altijd mogelijk. Zelfs voor kleine aantallen! Wij kunnen uw doos op maat al binnen 10 werkdagen leveren. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze maatwerkspecialisten.

Heeft u speciale wensen?

Wij helpen u graag verder als u niet alleen dozen op maat nodig heeft, maar zoekt naar een specifieke verpakkingsoplossing. Wij kunnen een oplossing ontwikkelen naar uw wensen en eisen. Bijvoorbeeld schokdempend, stofvrij of vastgezet en verpakt in buffermateriaal. Maar ook voor producten die stapelbaar, verpakt in kisten, demonteerbaar, brand-, corrosiewerend of geconditioneerd dienen te zijn, kunnen wij diverse oplossingen ontwerpen. Onze engineers ontwerpen en ontwikkelen dagelijks dozen op maat. Bij de ontwikkeling houden zij rekening met de breekbaarheid van uw product, de transportweg en de materialen die de juiste bescherming bieden. Uiteraard bespreken wij uw wensen voorafgaand aan ieder project, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

De voordelen:

  • Just in time leveringen
  • Geheel naar uw specificaties
  • Bedrukking mogelijk
  • Ook kleine series

Onze werkwijze

Onze werkwijze bij de ontwikkeling van een verpakking bestaat uit vijf stappen:

  1. Analyseren van de omstandigheden tijdens het transport
  2. Bepalen van de kwetsbaarheid van het product
  3. Kiezen van de juiste beschermende materialen
  4. Ontwerpen en maken van een prototype
  5. Testen van het prototype

Heeft u een verpakking nodig met specifieke wensen? Neem contact met ons op!

Een specifieke maat nodig?

Als u een doos met een specifieke maat nodig heeft, kunt u gebruikmaken van onze handige dozenconfigurator