Goedkope dozen


Kleine en grote ondernemers die goedkope dozen kopen op dozen.nl, doen dit natuurlijk vooral om de kosten laag te houden. Het is niet verwonderlijk dat ze ons hiervoor inschakelen, want wij zijn gespecialiseerd in het leveren van goedkope kartonnen dozen van hoge kwaliteit. Prijs is natuurlijk nooit het enige dat telt, echt goedkoop is een goede prijs-kwaliteitsverhouding: perfecte dozen voor 'n eerlijke, lage prijs. Bij dozen.nl maken wij goede kwaliteit beschikbaar voor iedereen, zonder dat daar een hoge prijs tegenover hoeft te staan.

Goedkope dozen webshop

Webshops vormen een belangrijke afzetmarkt voor onze goedkope dozen, want online winkeliers hebben dagelijks veel verschillende producten te versturen en gebruiken hiervoor natuurlijk het liefst een voordelige, passende kartonnen doos. Er zijn echter ook vele ‘offline-bedrijven’ die bij ons kartonnen dozen online bestellen.

Goedkope dozen webshop
Online producten bestellen en afhalen

De digitale en fysieke retailkanalen zijn immers niet strikt van elkaar gescheiden en raken juist steeds meer met elkaar verweven. Online producten bestellen en afhalen in een fysieke winkel, of zelf een ‘offline-bedrijf’ runnen en inkopen doen bij online aanbieders: de grenzen vervagen steeds meer.

Online winkeliers werken vanwege de grote concurrentie soms met krappe marges en zijn daarom dagelijks op zoek naar manieren om de kosten te verlagen. Goedkope dozen passen ook in dit plaatje: elke internetbestelling moet worden verpakt in dozen, en het is dan mooi meegenomen als deze dozen niet te duur zijn. Gelukkig kunt u op dozen.nl rekenen: wij zetten ons dagelijks in om voor onze klanten passende kwaliteitsdozen voor weinig geld te regelen. Wij hebben een goede beheersing over onze prijsstelling, omdat wij zelf de producent zijn van de goedkope dozen die wij aanbieden.

Goedkope dozen van goede kwaliteit

Goedkope dozen van goede kwaliteit

Bij dozen.nl vinden wij het zeer belangrijk dat wij onze kartonnen dozen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. De kartonnen dozen prijzen wij tegelijkertijd bewust zo laag mogelijk, om het voor onze klanten mogelijk te maken hun dozen goedkoop in te slaan.


Dit is voor ons geen tegenstelling: een voordelige doos hoeft geen slechte doos te zijn. Integendeel: aangezien wij al jaren dozen van goede kwaliteit aanbieden, zijn er veel bedrijven die bij ons enthousiast al hun dozen kopen. Door onze hoge afzet kunnen wij de dozen goedkoop aanbieden, zonder dat ze hierdoor aan kwaliteit inboeten. Goedkope kwaliteitsdozen koopt u dus bij dozen.nl!

Voordelige doos

Dit is voor ons geen tegenstelling: een voordelige doos hoeft geen slechte doos te zijn. Integendeel: aangezien wij al jaren dozen van goede kwaliteit aanbieden, zijn er veel bedrijven die bij ons enthousiast al hun dozen kopen. Door onze hoge afzet kunnen wij de dozen nog goedkoper aanbieden, zonder dat ze hierdoor aan kwaliteit inboeten. Goedkope kwaliteitsdozen koopt u dus bij dozen.nl!

Wij van dozen.nl stellen kwaliteit altijd voorop. De geproduceerde kartonnen dozen ondergaan een uitgebreide controle, omdat wij willen uitsluiten dat wij dozen van minderwaardige kwaliteit aan onze klanten verkopen. Dat willen wij natuurlijk niet op ons geweten hebben: elke doos die onze productielijnen verlaat moet goed van kwaliteit zijn en aan de verwachtingen van de klant voldoen. Wij zijn echter ook van mening dat ‘kwaliteit’ niet mag stoppen bij het product zelf: ook de service die wij leveren moet van goede kwaliteit zijn. Hier komen onze deskundige servicemedewerkers in beeld: neem vooral contact op voor vragen, offertes of andere informatie.

Goedkope dozen online

Goedkope dozen online

Winkeliers die online artikelen verkopen, bestellen natuurlijk ook goedkope dozen online. Van de meeste dozen houden wij een flinke voorraad aan, zodat we al binnen een dag uw dozen kunnen versturen. De kartonnen dozen prijzen wij zoals gezegd nooit te hoog, dus door bij ons te bestellen kunt u ervan uitgaan nooit teveel kwijt te zijn. Dat is wel zo prettig om te weten, aangezien u dan niet meer op zoek hoeft naar een andere (aanvullende) leverancier.


Tel daar onze snelle levering en hoogwaardige service bij op en wij hoeven u waarschijnlijk niet verder te overtuigen! Neem een kijkje in onze webshop, bestel alvast een proefverpakking of laat meteen een pallet dozen komen – alles is mogelijk bij dozen.nl.

Dat onze dozen goedkoop zijn, betekent niet dat wij geen aanvullende opties kunnen bieden. Dat is namelijk zeker wel het geval: veel van onze dozen - bijvoorbeeld postdozen, brievenbusdozen en wijndozen - kunnen geleverd worden met een keur aan extra’s. Denk hierbij aan handige sluitstrips, een mooie opdruk, een extra laag karton, een kleur die u meer bevalt - noem het maar op. Wij zorgen er graag voor dat wij voor elk wat wils in huis hebben. En als we het niet in huis hebben, dan maken we het gewoon voor u.