Gekleurde vouwdozen


Vouwdozen worden in het algemeen verkocht in hun oorspronkelijke bruine kleur. Een doos hoeft voor de meeste toepassingen immers geen bijzondere kleur te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan archieven en opslagruimtes, waar de doos in feite alleen een functionele waarde heeft. Dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen te gelden. Voor webshops of andere ondernemers die hun dozen direct naar de klant sturen kan een gekleurde vouwdoos juist een mooie manier zijn om op te vallen tussen al die lichtbruin gekleurde dozen. Ook bij relatiegeschenken of andere cadeautjes kan een mooi gekleurd vouwdoosje wat extra leven in de brouwerij brengen.

Vouwdozen in kleur op maat

Gekleurde vouwdozen zijn in vele kleuren beschikbaar, zoals rood, groen, blauw of grijs. Deze dozen met een kleurtje maken wij bovendien in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een groene postdoos, een rode brievenbusdoos of een chique zwarte postdoos. Binnen deze categorieën bieden wij bovendien een ruime selectie aan maten en dimensies aan, zodat bijna elke afnemer direct de perfecte vouwdoos kan vinden.

Vouwdozen in kleur op maat
Gekleurde vouwdoos op maat laten maken

Mocht de maat er toch niet tussen zitten, dan maken wij graag een gekleurde vouwdoos op maat voor u. Onze dozen op maat zijn namelijk niet alleen zeer divers qua formaat, maar ook qua kleur: onze op maat gemaakte dozen zijn te bestellen in alle kleuren van de regenboog!

Gekleurde vouwdozen bestellen

Voor een helder overzicht over ons kleurrijke aanbod verwijzen wij u graag naar de menu’s aan de linkerzijde van de pagina. Via deze uitvouwmenu’s navigeert u in een handomdraai tussen onze gekleurde vouwdozen door. Zo ziet u in één oogopslag wat Dozen.nl u te bieden heeft op het gebied van gekleurde vouwdozen.

Gekleurde vouwdozen bestellen

Bestellen is een proces dat bij ons maar een paar minuutjes in beslag neemt, zeker als u al weet waar u naar op zoek bent. Maar ook de twijfelaars houden wij graag tevreden: als u nog wat hulp nodig hebt bij het kiezen, dan kunt u gebruikmaken van onze handige doosconfigurator. Als u daarna nog vragen hebt, bel of mail ons gerust - wij staan u graag te woord.