Over dozen.nl

Simpel, Snel en Service

Het zijn begrippen waar we bij Dozen.nl in geloven. Elke keer snel en beter. Want dozen zijn zoveel meer dan alleen een verpakking. Het is onderdeel van uw identiteit. Uw verhaal. Uw aanbod van producten. En dus wilt u niets aan het toeval overlaten. 

Dozen.nl is dé specialist voor al uw dozen. We zijn dé webshop voor bedrijven die maatwerk of standaarddozen nodig hebben. Amerikaanse vouwdozen, brievenbusdozen, postdozen, in allerlei varianten en maten. Maatwerk omdat u niet een te grote doos wilt versturen en daarmee verspilling van doosruimte en irritatie bij de eindklant (consument) wilt voorkomen. Standaard omdat u tevreden bent met de juiste maatkeuze en deze supersnel uit voorraad geleverd wil hebben. En met de Doos configurator bestelt u op een kinderlijk eenvoudige manier uw gewenste doos. Advies is uiteraard inbegrepen. Gewoon Simpel, Snel en Service!

Kwaliteit

De keuze van een dooskwaliteit kan soms ingewikkeld zijn. Bij de meeste aanbieders van dozen wordt gesproken over het aantal golven. Dit is te technisch in onze ogen. Het kan leiden tot meer vraagtekens dan antwoorden. We hebben het makkelijker voor u gemaakt! De kwaliteit hebben we namelijk onderverdeeld in 3 categorieën NormaalMedium en Zwaar. Dit is tot stand gekomen met behulp van een formule die is gebaseerd op gewicht en afmeting. Uiteraard speelt de kwetsbaarheid van de producten die u wilt versturen ook een rol.

Maatwerk

Dozen.nl staat ook voor maatwerk. Bij ons kunt u de dozen bestellen die precies de juiste maat hebben voor uw product. Maar ook bedrukkingen is maatwerk. U kunt aangeven hoe u de bedrukking precies wilt, welke eigenschappen de doos moet hebben (met sluitstrip, deksel, etc.) en wanneer u de dozen nodig heeft. En natuurlijk kunnen we een speciale doos voor u maken die afwijkt van de doostypes op onze site.

Eerst uitproberen?

Geen probleem!  Bestel een proefverpakking via onze klantenservice zodat u de doos kan voelen en uitproberen.  Proefmonsters zijn meestal gratis ook.

14 dagen bedenktijd

U heeft het recht om binnen 14 dagen bestelde artikelen retour te sturen (zichttermijn). Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en beoordelen. Voldoet een bestelling niet aan uw verwachtingen dan kunt u deze, op eigen kosten, retour sturen. Neemt u hiervoor telefonisch 0252 245 345 of per mail contact met ons op via service@dozen.nl. Wat wij nodig hebben zijn uw klantgegevens, het ordernummer en de reden van retourzending.

Onderdeel van een groter geheel

Dozen.nl is een private label van Topa Verpakking BV.