Dozen met naam


Hoe bekender de naam van uw onderneming is, hoe beter, dat is een simpele marketingwet. Ondernemers besteden dan ook de nodige aanddacht aan een huisstijl waarin de naam van het bedrijf terugkomt: op briefpapier, op enveloppen, op kaartjes, op presentjes... En natuurlijk ook op de dozen die u voor uw verzendingen gebruikt! Dozen met naam zouden net zo vanzelfsprekend moeten zijn als enveloppen met naam, en Dozen.nl helpt u dit te verwezenlijken.

Verzenddozen met naam

Verzenddozen zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden, vooral door de opkomst van het internet. Veel bedrijven functioneren deels of zelfs geheel als online winkel, en de producten die klanten bestellen worden dan in kartonnen dozen verzonden. Dat karton hoeft er lang niet saai uit te zien, het karton kan gekleurd zijn, er kan een logo op de doos staan... Verzenddozen met naam staan voor een scala aan mogelijkheden.

Dozen.nl is een specialist in bijzondere kartonnen dozen

Dozen.nl is een specialist in bijzondere kartonnen dozen. We kunnen veel maatwerk leveren, en we zorgen ervoor dat dit maatwerk eenvoudig beschikbaar is, zonder dat er tijdrovend overleg nodig is. Ook verzenddozen met naam kunt u bij ons in een oogwenk bestellen, wanneer u maar wilt, onze website helpt u verder en als u vragen heeft kunt u snel contact met ons zoeken, bijvoorbeeld via de chat.

Dozen met naam voordelen

Dozen met naam vormen een onderdeel van de huisstijl van uw bedrijf. Goed vormgegeven dozen laten een professionele en verzorgde indruk achter op uw klant. Behalve de naam van uw onderneming kunt u ook, met tekst, iets van de visie die u uitdraagt meegeven, om u zo nog duidelijker te onderscheiden. Zo maakt u van een kartonnen doos meer dan enkel een verpakking!

Dozen met naam bestellen

Dozen.nl is vormgegeven als een praktische webshop waar u met een paar muisklikken precies kunt bestellen wat u nodig heeft. Natuurlijk kunt u voor maatwerk contact met ons zoeken, maar u zult al gauw merken dat dat nauwelijks nodig is, de webshop geeft u alle controle en u kunt de dozen met naam dus bestellen waar en wanneer u maar wil, zonder dat dit veel tijd hoeft te kosten. Dat is het voordeel van Dozen.nl.