Kartonnen doosjes


Voor kleine spullen en producten kunnen klanten bij ons doosjes in verschillende formaten en vormen bestellen. Velen zullen daarbij al snel denken aan brievenbusdoosjes. Dit type doos is zeer populair bij online winkeliers omdat ze door de brievenbus passen en dus een mooie portobesparing opleveren.

Nuttige doosjes

Deze moeten natuurlijk tegen een stootje kunnen en zijn daarom in de regel van gemiddelde of zware kwaliteit. Een doosje kan echter ook nuttig zijn als verpakking voor bijvoorbeeld pennen, kopjes en kleine apparaten. In dat geval gaat het meestal om doosjes van lichte kwaliteit. Deze doosjes kosten en wegen weinig en zijn daarom geschikt voor veel verschillende doeleinden.

Nuttige doosjes
Doosjes van Dozen.nl

Doosjes van Dozen.nl

Aan de productie van doosjes worden bij ons hoge eisen gesteld. Wij willen onze klanten graag voorzien van handig vouwbare doosjes in alle denkbare soorten en maten, zodat wij iedereen tevreden kunnen stellen. En dat hoeft bij Dozen.nl niet veel te kosten. Wij produceren doosjes voor iedereen, dus of het nu om kleine hoeveelheden of om bulk gaat, bij ons kunt u voor alles terecht.

Doosje op maat

Wij richten ons met onze doosjes op een brede waaier aan klanten. Ons assortiment is zodanig ingericht dat wij voor ieder wat wils op voorraad hebben. Toch zijn er bedrijven die uitzonderlijke producten willen verpakken en bij ons aankloppen met de vraag of wij misschien ook doosjes op maat verkopen. Wij stellen deze klanten in spe graag gerust: doosjes op maat, gekleurde doosjes of doosjes met opdruk kunnen eenvoudig bij ons besteld worden. Door ons bestelmenu te volgen zal alles u direct helder worden.