Kartonnen dozen groothandel | Direct online bestellen


Dozen.nl is een online dozen groothandel. U hoeft uw kantoor dus niet uit om kartonnen dozen te bestellen. Wij nemen uw bestellingen online aan. Maak gebruik van ons handige bestelmenu waarin u met een paar muisklikken zelf uw dozen bestelt.

Als kartonnen verpakkingen groothandel voldoen we graag aan alle wensen die u als moderne ondernemer stelt.

 • Hele ruime keuze in dozen
 • Vóór 13.30 besteld, extra snel geleverd! 
 • Gratis proefverpakking via de chat 
Bestel hier uw dozen

Typen dozen die u bij onze dozen groothandel kan bestellen

Als dozen producent bieden we u een groot assortiment dozen:

 • Vouwdozen: hoge kwaliteit, eenvoudig op te vouwen, 100 % recyclebaar. 
 • Brievenbusdozen: past precies door de brievenbus, bespaar op portokosten. 
 • Postdozen: gekleurd, met sluitstrip, met bovenklep of met fixatie van de inhoud. 
 • Gekleurde dozen: in vele hippe kleuren, val op bij bezorging. 
 • Wijndozen: optimale bescherming tijdens transport, voor 1, 2, 3, 4, 6 of 12 flessen

Wij bieden u dozen van verschillende kwaliteiten, afhankelijk van het type producten dat u in de dozen wilt doen.

Bent u op zoek naar dozen in een specifieke maat? Fabrikant Dozen.nl kan u dozen in iedere denkbare maatvoering leveren.

Ontdek zelf hoe gemakkelijk het is om dozen te bestellen die precies de juiste grootte voor uw producten hebben. U merkt snel dat het grote voordeel hiervan is dat de inhoud niet zal gaan schuiven en daardoor niet beschadigt. Uw spullen zijn goed beschermd en de dozen nemen nooit meer ruimte in dan nodig is.

dozen groothandel
dozen producent

Dozen in grote hoeveelheden bestellen, loont

We kunnen u aanraden om grote orders te plaatsen. Als dozen in grote hoeveelheden geproduceerd worden bij de fabrikant van kartonnen dozen, daalt de prijs per stuk.

Ook bij Dozen.nl kunt u van dergelijke kortingen profiteren. Natuurlijk bepaalt u zelf hoe hoog u de oplage wilt hebben. U krijgt dan steeds een andere korting aangeboden, zodat het voordelig blijft om dozen bij onze doosjes groothandel te kopen.

Soms komt het voor dat u kleinere hoeveelheden dozen nodig heeft, bijvoorbeeld maatwerk dozen. Omdat we op een snelle en efficiënte manier werken, kunnen we ook bij kleinere hoeveelheden nog een scherpe prijs berekenen. Voor al uw dozen is Dozen.nl dus de ideale groothandel om mee samen te werken.

De voordelen die we u als dozen groothandel bieden

Dozen.nl is een online dozen groothandel, wij werken in principe als een webshop. Bij ons kunt u in een overzichtelijk bestelmenu uw precieze bestelling plaatsen. U kiest het soort doos dat u nodig heeft, vult de maten in, kiest de geschikte kartonkwaliteit (dit door in te vullen hoe zwaar het product is dat u met de doos gaat verpakken) en we zorgen ervoor dat de dozen snel bij u bezorgd worden.

Dozen.nl is als online fabrikant dozen nauw betrokken bij de ontwikkelingen op het internet en in de markt die daar bij hoort. Wij zijn bijzonder goed in staat om in te spelen op vragen van webshops en andere e-commercebedrijven. Graag gaan we met u een duurzame samenwerking aan, waarbij we steeds de beste dozen voor uw producten blijven leveren.

groothandel dozen

Bij de groothandel dozen bestellen in 5 stappen

Het bestelproces hebben we bij Dozen.nl zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt. Onze website heeft een bestelmenu waarin u eenvoudig dozen online kunt bestellen. Door enkele vragen te beantwoorden, stelt u zelf de ideale doos voor uw product samen.

Dozen zijn in grote en kleine oplagen te bestellen, waarbij wij u interessante kortingen kunnen bieden.

 • Stap 1. Geef uw gewenste maten op
 • Stap 2. Bepaal hoeveel dozen u wilt bestellen 
 • Stap 3. Voeg de dozen aan uw winkelmandje toe 
 • Stap 4. Klik op afrekenen 
 • Stap 5. Vul al uw gegevens in en plaats de bestelling

Neem contact op met de kartonnen dozen fabrikant

Heeft u vragen aan Dozen.nl? Weet u bijvoorbeeld niet welke maat dozen u moet bestellen of staat de gewenste maat er niet bij? Of heeft u een andere vraag? U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren.