Dekseldozen


Dekseldozen of paraatdozen zijn kartonnen dozen van medium kwaliteit die bestaan uit twee delen: een onderkant en een bovenkant. De onderkant kan gevuld worden tot de gewenste hoogte, waarna de bovenkant eroverheen geschoven wordt. Met wat tape kan de doos vervolgens indien gewenst volledig afgesloten worden. Het voornaamste pluspunt van een dekseldoos is de variabele vulhoogte. Hierdoor is het in veel gevallen niet nodig om dozen van verschillende formaten op voorraad te hebben.

Dekseldozen voor papier

Paraatdozen worden vaak gebruikt voor drukwerk en briefpapier. Dekseldozen van A4-formaat omsluiten het papier precies, waardoor het niet kan gaan kreuken. Bovendien zorgt het stevige karton voor optimale bescherming van de papierstapel. Dekseldozen zijn ideaal voor postkamers en kunnen dienen als tijdelijke opslag van mailings of printpapier.

Dozen.nl voor al uw dekseldozen

Dankzij het beschermende karton zijn deze dozen ook prima bruikbaar als verzenddoos. Hoewel paraatdozen vooral gebruikt worden voor papier, kunnen ze ook een goede oplossing zijn voor bijvoorbeeld webshopartikelen, elektronica en boeken. De variabele hoogte maakt het namelijk mogelijk om van alles op te slaan of te versturen met slechts één type doos.

Dozen.nl voor al uw dekseldozen

Als dekseldozen nog onontgonnen terrein zijn voor u, dan is Dozen.nl de plek om kennis te maken met dit handige product. Wij bieden dekseldozen in allerlei kleuren, vormen en formaten aan. Doorloop onze dozenconfigurator voor het vinden van de juiste doos of bel onze klantenservice voor helder advies. Wij helpen u graag!