Boekendoos kopen bij Dozen.nl | Netjes boeken verzenden


Biedt u boeken aan via het internet? Een boek is een populair product dat door veel mensen online gekocht wordt, maar ook een product dat zonder beschadigingen op de plaats van bestemming moet aankomen. Bent u op zoek naar stevige boekverpakkingen om uw boeken op een betrouwbare manier te verzenden?

Dozen.nl biedt u speciale boeken dozen, waarin u boeken netjes naar de ontvanger verzendt. Vul online uw wensen in en we geven u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden. Wij sturen de dozen voor boeken snel naar u op en leveren deze gratis bij een bestelling vanaf € 200,-.

Bestel hier uw Boekverpakking

Boek dozen kopen bij Dozen.nl

 • Boek doos te koop in meer dan 10 verschillende formaten
 • Vóór 13.30 boekdozen besteld, extra snel geleverd!
 • Vraag een gratis proef boekverpakking aan via de chat 
Boekverpakking stevig
Boekverpakking uitstraling

Kies voor een stevige boekverpakking om boeken te beschermen

Een boek is een bijzonder product. E-books hebben tot op zekere hoogte de plaats van boeken ingenomen, maar het lezen van een e-book geeft toch niet hetzelfde gevoel als het lezen van een vertrouwd papieren boek. Het gevolg hiervan is dat online webshops nog altijd zeer veel boeken verkopen en volop boekverpakkingen nodig hebben om deze te verzenden.

Boekenliefhebbers zijn zuinig op hun boeken, de kaft moet mooi blijven, een deukje of een vouw doet zeer aan de ogen. Zoekt u een stevige boekverpakking die sterk genoeg is om uw boeken te beschermen? Als u boeken verzendt, nieuw of tweedehands, moet u ervan op aan kunnen dat de gebruikte boekverpakking van karton stevig is. Licht golfkarton is het meest geschikte materiaal, het kan klappen uitstekend opvangen en beschermt het boek tegen vele denkbare gevaren.

Bij Dozen.nl heeft u de keuze uit vele verschillende soorten boekverpakkingen. Bijvoorbeeld met een plakstrip, met een bovenklep of in een mooie kleur.

Bestel hier uw Boekverpakking

Persoonlijke boekverpakkingen
Boekverpakking bestellen

Maten van de dozen voor boeken

Onze boekverpakkingen zijn gemaakt van karton en beschikbaar in vele formaten. Diverse afmetingen zijn geschikt voor bezorging door de brievenbus.

We bieden u diverse soorten verpakkingsmateriaal voor boeken in A4 en A5 formaat:

 • 225 x 150 x 28 
 • 305 x 220 x 28

We hebben ook een verpakking voor uw boeken met bovenklep:

 • 255 x 160 x 25 
 • 305 x 220 x 25 
 • 330 x 250 x 25 
 • 165 x 120 x 25 
 • 255 x 160 x 25 
 • 330 x 250 x 25

Gekleurd verpakkingsmateriaal boeken kunt u in de volgende formaten aanschaffen:

 • 250 x 160 x 29
 • 350 x 240 x 29

Passen uw boeken in een boekendoos met één van de bovenstaande afmetingen? Dan is uw product geschikt om te verzenden in een boek verpakking die door de brievenbus past.

Ook boekendozen in een formaat op maat zijn voor ons geen probleem. Via de dozenconfigurator bestelt u in een handomdraai het juiste formaat doos voor uw boeken.

Bestel hier uw Boekverpakking

Boekverpakkingen bestellen gaat via de dozenconfigurator
Boekverpakking online

Boek verzenden in verpakking op maat, bijvoorbeeld met logo

Vindt u het belangrijk dat de uitstraling van uw winkel herkenbaar is in de levering van uw producten? Voor een particulier die af en toe een boek uit de eigen verzameling verkoopt volstaat een eenvoudige kartonnen doos. Voor wie “in het boekenvak” zit, wil graag een persoonlijke touch meegeven aan de boekverpakkingen die op de post gaan. Dozen.nl maakt het mogelijk een boekverpakking te personaliseren met teksten (bijvoorbeeld een citaat) en met het logo van uw onderneming.

Met mooie, persoonlijke boekverpakkingen kunt u zich goed onderscheiden in een markt waar de concurrentie op prijs vaak van ondergeschikt belang is (er is immers de vaste boekenprijs). Door te kiezen voor lichte verpakkingen van duurzaam karton laat u aan uw afnemers zien dat u aandacht heeft voor het milieu. Tegelijkertijd houdt u met licht golfkarton de verzendkosten beheersbaar. Uw klant heeft daar natuurlijk baat bij.

Bestel hier uw Boekverpakking

Bestel uw boekendoos online bij Dozen.nl

Bij Dozen.nl kunt u boekverpakkingen bestellen die goed aansluiten op de grootte en de zwaarte van de boeken die u verzendt. Kijk maar eens rond in het ruime aanbod aan boekverpakkingen op onze dozenwebsite. Wij bieden u een breed scala aan kleuren en maten.

Maatwerk is voor ons geen enkel probleem, maar ook voor standaardverpakkingen in grote hoeveelheden bent u aan het goede adres, wij kunnen voor elke situatie een goedkope boekverpakking aan u leveren.

Bestellen doet u zo:

Stap 1. Geef uw gewenste maten op
Stap 2. Bepaal hoeveel dozen u wilt bestellen
Stap 3. Voeg de dozen aan uw winkelmandje toe
Stap 4. Klik op afrekenen
Stap 5. Vul al uw gegevens in en plaats de bestelling

Kortom, wij begeleiden u naar de juiste boeken dozen in een handomdraai.

Boekverpakking kopen

Contact opnemen met Dozen.nl

Heeft u vragen aan Dozen.nl? Weet u bijvoorbeeld niet welke maat boek doos u moet bestellen of heeft u een andere vraag? U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren.