Grote dozen kopen


Dozenafnemers zijn er in vele soorten en maten en dat geldt ook voor de dozen zelf. Webshops zullen voor het overgrote deel kleine dozen nodig hebben, bijvoorbeeld voor het versturen van boeken, kleine huishoudelijke apparatuur en kleding, wat in de regel prima in een bescheiden doosje past. Voor deze klanten hebben wij een uitgebreid assortiment dozen van kleiner formaat klaarliggen. Niet alleen de meest gangbare vormen en formaten, maar ook minder gangbare. Zelfs maatwerk behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Grote XL-dozen

Er zijn echter zeer veel bedrijven die aan een kleine doos meestal niet genoeg hebben. Denk hierbij aan exporteurs, groothandels, verhuisbedrijven, transporteurs, fabrieken, maar ook webshops die grote of zware producten verkopen, zoals stofzuigers, gereedschappen, grasmaaiers of buizen. Voor deze klanten komt onze selectie aan grote dozen in beeld. De grootste XL-dozen die wij hebben kunnen bijvoorbeeld op pallets geplaatst worden. Deze dozen hoeven niet per se van zware kwaliteit te zijn, al hangt dit natuurlijk af van de inhoud.

Grote XL-dozen

Zware kwaliteit grote dozen

Zware kwaliteit grote dozen

Zware producten die in een grote doos vervoerd moeten worden vereisen echter een zware kwaliteit doos. Dit geldt in het bijzonder voor dozen die tijdens (een deel van) het transport los vervoerd moeten worden - dat wil zeggen zonder pallet - en voor stapeldozen. Als u in dit geval onverhoopt voor een grote doos van lichte kwaliteit kiest, is de kans groot dat de doos scheurt wanneer deze van A naar B getild of vervoerd wordt.


Hoe groter het formaat doos, hoe groter de kans dat de doos scheurt. Kies dus in principe voor een zware kwaliteit grote doos van dubbelgolf of drie-golfkarton, tenzij u er zeker van bent dat een lichtere kwaliteit voldoende is. U kunt het altijd even navragen bij onze klantenservice als u twijfelt over uw keus.

Grote dozen bij dozen.nl</

Grote dozen bij dozen.nl

Grote dozen in grote aantallen nodig? Bij dozen.nl kunt u grote dozen kopen in alle kwaliteiten, formaten, vormen en kleuren, met of zonder opdruk. Het merendeel van de dozen zit zelfs in ons standaardassortiment. En omdat wij onze dozen online aanbieden, kunt u in een handomdraai via onze website bestellen wat u nodig heeft. Kleine aantallen of grote aantallen, voor ons is geen brug te ver. De grote dozen van dozen.nl zijn een kwaliteitsstandaard, en dat tonen wij u graag!