Luxe Wijndoos Kopen | Sterk en Beschermend


Heeft u een online wijnwinkel of verstuurt uw slijterij sinds kort ook pakketjes? Steeds meer mensen beginnen de voordelen van online wijn kopen te zien. Het aanbod van zowel voordelige als exclusieve wijnen heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt.

Wanneer u online wijn verkoopt, zoekt u naar betrouwbare wijndozen om de flessen in te versturen. Deze wijndoos moet stevig zijn, zodat de fles wijn onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Dozen.nl levert u gegarandeerd een stevige wijndoos van karton die voor een optimale bescherming tijdens het transport zorgt.

Wij hebben een hele ruime keuze in kartonnen wijndozen, waarin u afhankelijk van de maat 1, 2, 3, 4, 6 of 12 flessen wijn mee verstuurt. Grote kans dat er ook een geschikte doos bijzit voor uw flessen wijn. Bestel snel uw wijndozen bij Dozen.nl.

Bestel hier uw Wijndozen

Daarom wijndozen bestellen bij Dozen.nl

 • Hele ruime keuze in stevige wijndozen
 • Vóór 13.30 wijndozen besteld, extra snel geleverd!
 • Wijnverpakking kopen? U krijgt 14 dagen bedenktijd
 • Gratis een wijndoos proefverpakking aanvragen via de chat

Verstuur wijn veilig en beschermd in een wijnverpakking van karton

Wanneer u wijn gaat verzenden, is het vooral belangrijk dat u de flessen beschermd verpakt. Wijn is een erg kwetsbaar product; de flessen zijn heel gevoelig voor breuk.

Er zijn veel verhalen bekend van hoe het vroeger ging: kwetsbare flessen werden door niet-gespecialiseerde vervoerbedrijven in houten kistjes gezet en in de vrachtwagens gezet. Tussen de flessen en het hout van de kisten zat relatief veel ruimte. Tijdens het transport schudden de flessen heen en weer, wat herhaaldelijk tot gebroken flessen leidde die de hele vrachtwagen besmeurden.

De introductie van de wijndoos van karton
Dat is met de introductie van de kartonnen wijndoos verleden tijd geworden. De wijnflessen zitten goed vast in de doos en worden beschermd door de laag karton die de klappen vangt. De kans dat een wijnfles tijdens transport breekt, is tegenwoordig bijzonder klein.

Dozen.nl reikt u graag de helpende hand. Dozen.nl verkoopt u namelijk hoogwaardige wijndozen van zeer stevig golfkarton die perfect geschikt zijn voor transport van wijnflessen.

Goede wijn in goede dozen
Hoogwaardige wijndozen

Bekijk de verschillende soorten wijndozen

Iedere kartonnen wijnverpakking wordt vervaardigd uit stevig golfkarton van medium of zware kwaliteit. Dit robuuste karton zorgt ervoor dat de flessen beschermd worden tegen stootjes en ander geweld wat ze tijdens het transport te verduren krijgen.

Bestel hier uw Wijndozen

Verschillende vormen en afmetingen wijndoos
De wijndozen van Dozen.nl zijn beschikbaar in vele verschillende vormen en formaten. Voor ieder type wijnfles is een geschikte doos beschikbaar waar de wijnfles precies in past. Hierdoor blijft iedere wijnfles stevig op zijn plaats in de doos, wat voorkomt dat deze onderweg teveel gaat schudden.

We hebben wijnflessen voor u in ons assortiment in één van de volgende maten:

 • 134 x 134 x 321 
 • 266 x 134 x 321 
 • 198 x 103 x 325 
 • 400 x 134 x 321 
 • 205 x 205 x 325 
 • 311 x 200 x 325 
 • 370 x 125 x 101 
 • 370 x 220 x 101 
 • 370 x 313 x 101 
 • 405 x 310 x 325 

Afhankelijk van het type wijndoos dat u kiest, kunt u er 1, 2, 3, 4, 6 of 12 flessen wijn in versturen. Bij wijndozen in grote formaten geeft u zelf aan of u dozen van medium of zware kwaliteit wenst.

Stevige wijndozen

Wijnverpakking met logo versturen
Wilt u een herkenbaar pakketje naar uw klanten versturen? Laat uw wijnverpakking bedrukken. Bijvoorbeeld met uw logo en/of in uw bedrijfskleuren. Wilt u een wijndoos bedrukken? Neem dan contact met ons op: +31 (0)252 245 345

Stapel uw wijndozen handig op elkaar
Het is duidelijk dat uw flessen goed beschermd zijn met onze wijndozen. Een extra voordeel van de dozen die wij aanbieden, is dat deze gestapeld of naast elkaar gezet kunnen worden in een groter type doos, zodat er meerdere flessen in één keer verzonden kunnen worden. Deze grotere dozen kunt u meteen mee bestellen.

Bovendien raden we u aan het door ons ontwikkelde doosinterieur mee te bestellen. Dit interieur is gemaakt van karton en past precies in de verzenddoos wijn. Verzenddozen die verstevigd zijn met een interieur kunnen op elkaar

Wijndozen bestellen in 5 stappen

Wij bieden u wijn dozen van hoge kwaliteit voor een nette prijs. Al onze kartonnen dozen wijn zijn geproduceerd volgens de modernste technieken. Onze website heeft een handig bestelmenu waarin u wijn verzenddozen in grote en kleine oplagen kunt bestellen.

U bestelt wijndozen bij Dozen.nl in slechts 5 stappen:

Stap 1. Geef uw gewenste maten op
Stap 2. Bepaal hoeveel wijndozen u wilt bestellen
Stap 3. Voeg de wijndozen toe aan uw winkelmandje
Stap 4. Klik op afrekenen
Stap 5. Vul al uw gegevens in en plaats de bestelling

Ga vandaag nog naar onze dozenconfigurator en voer uw wensen in en bestel direct een passende doos, of vraag een proefverpakking aan via onze chatfunctie. Wij zijn u graag van dienst!

Bestel hier uw Wijndozen

Contact met Dozen.nl

Heeft u vragen aan Dozen.nl? Wilt u wijndozen kopen, maar weet u niet zeker hoe groot de dozen moeten zijn die u wilt bestellen of staat de gewenste maat er niet bij? Of heeft u een andere vraag?

Wijndozen online kopen
Webshop wijndozen


U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren. We horen graag van u!