Wijndozen kopen


Wijndozen zijn bij ons in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Dat is handig voor ondernemers die wijndozen kopen voor bijvoorbeeld hun webshop of wijnwinkel. Een stevige golfkartonnen wijndoos die de wijnfles precies omsluit verkleint de kans op breuk maximaal. Dat is uiteraard zeer gewenst, want een klant die kapotte flessen ontvangt zal mogelijk niet meer bij uw webshop terugkeren. Bovendien zullen de vervoerders niet al te blij zijn als ze plassen wijn moeten opdweilen. Gelukkig is dankzij onze doosconfigurator de kans bijzonder klein dat u bij ons het verkeerde formaat wijndoos koopt. Gewoon even uw wensen specificeren in het systeem en de bijpassende doos rolt er zo uit.

Handige wijndozen - een efficiënte oplossing

Een bijkomend voordeel van onze wijndozen is dat deze handig opgestapeld kunnen worden in een grotere doos, zodat er gemakkelijk meerdere flessen tegelijk verzonden kunnen worden. Deze dozen kunt u voor een vriendelijke prijs bij ons bestellen. Daarnaast raden wij u sterk aan om het speciaal door ons ontwikkelde interieur mee te bestellen. Dit interieur plaatst u in de verzenddoos en de wijndozen passen er precies in. Op deze manier is het zelfs mogelijk de verzenddozen op te stapelen en uw magazijnruimte zo efficiënt mogelijk te benutten.

Handige wijndozen - een efficiënte oplossing

Wijndozen online kopen

Als u als webshop wijndozen nodig hebt, bent u bij dozen.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor alle toepassingen wel een mooie doos op voorraad. Onze flesverpakkingen zijn uitsluitend vervaardigd van hoogwaardig karton en worden dagelijks geproduceerd in onze moderne faciliteiten. Toch weten wij de prijs aangenaam laag te houden. Overtuig uzelf door een proefverpakking aan te vragen via onze chat of door even te bellen. Wij zijn u graag van dienst en nemen uitgebreid de tijd om eventuele vragen te beantwoorden.