Grote Opbergdozen

Wanneer is een opbergdoos groot? Dat is voor iedereen anders. Toch is het voor veel fabrikanten niet mogelijk om grote opbergdozen te produceren, simpelweg omdat de machines niet de capaciteit hebben om grote verpakkingen te maken. Bij Dozen.nl pakken wij dit net even anders aan en kunnen we voor u elke grote opbergdoos voor u op maat maken. 

Op deze manier heeft u de mogelijkheid om grote producten of juist meerdere kleine producten in één grote opbergdoos te verpakken. Heeft u de grote opbergdozen even niet in gebruik dan vouwt u ze gemakkelijk in elkaar tot een platte doos, waardoor ze geen onnodige ruimte innemen.

Grote opbergdozen van dubbel golfkarton

Met de grote opbergdozen van Dozen.nl heeft u altijd een stevig verpakkingsmateriaal in handen. De grote opbergdozen worden gemaakt van dubbel golfkarton dat bestaat uit een gegolfde papierbaan waarop aan beide zijden een deklaag is geplakt. Dubbel golfkarton is speciaal ontworpen voor het verpakken van zware en breekbare producten. Welke dikte van het karton u kiest is afhankelijk van de producten die u wilt verpakken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Grote opbergdozen in gebruik

Grote opbergdozen worden met name gebruikt voor de opslag van producten in magazijnen. U kunt hierbij denken aan de opslag van boeken, archiefmappen of huishoudelijke artikelen bij een verhuizing. De grote opbergdozen zijn eenvoudig af te sluiten door de kleppen aan de bovenzijde in elkaar te vouwen. Op deze manier heeft u geen sluitmateriaal nodig. Door de handgrepen aan de korte en/of lange zijde van de doos is deze gemakkelijk te verplaatsen.

Opbergdozen in elk formaat

In ons standaard assortiment vindt u een ruime keuze aan grote opbergdozen. Kunt u uw maat niet vinden? Dan maken wij de opbergdoos graag voor u op maat. En met onze doosconfigurator kunt u uit ons standaard assortiment kiezen. U vult simpelweg de gewenste maat in en de dozenconfigurator kijkt of er een doos beschikbaar is. Komt u er toch niet uit of heeft u een andere vraag? Wij denken graag met u mee! U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren.

Heeft u wel gevonden wat u zocht maar wilt u de doos liever eerst uitproberen? Geen probleem! Bestel een proefverpakking via onze klantenservice zodat u de opbergdoos kunt voelen en uitproberen. Proefmonsters zijn meestal ook gratis.