Platte Doos

Voor het verzenden en verpakken van al uw platte producten heeft Dozen.nl een ruim assortiment platte dozen, van postdozen tot dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte. Al onze dozen kunnen voorzien worden van een opdruk, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een persoonlijke tekst.

Platte dozen in alle soorten en maten

De platte dozen van Dozen.nl zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, zo is er voor elk te verpakken of verzenden product altijd een juiste maat doos te vinden. Liever een andere kleur of afmeting? Geen probleem! Dozen.nl levert platte dozen in veel verschillende kleuren en maten, zo is er altijd een doos die past bij de verzending van uw product.

Platte dozen bedrukken

Een bedrukte platte doos valt direct op bij uw klanten en potentiële zakenpartners als een doos die van uw bedrijf afkomstig is. Als u ervoor kiest uw producten te verspreiden in een bedrukte vierkante doos, vergroot u daarmee op een eenvoudige manier de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Een platte doos laten bedrukken door Dozen.nl is een uitstekende en makkelijke vorm van reclame, want een persoonlijk vormgegeven kartonnen doos springt direct in het oog en straalt uit waar uw bedrijf en merk voor staan. Bedrukte dozen zijn beschikbaar in 1-, 2-, 3- of 4-kleurendruk. Hiervan zijn de 1- en 2-kleurendruk de meest populaire varianten.

Zelf online samenstellen

Met onze online dozen configurator stelt u heel gemakkelijk 24 uur per dag zelf uw platte doos samen. Kies eerst de gewenste type platte doos vanuit de homepagina. Geef vervolgens de gewenste maten op en stel verder uw samen op de configurator.

Wilt u toch iets anders of heeft u advies nodig? U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren. Heeft u wel gevonden wat u zocht maar wilt u de doos liever eerst uitproberen? Geen probleem! Bestel een proefverpakking via onze klantenservice zodat u de doos kunt voelen en uitproberen. Proefmonsters zijn meestal ook gratis.