Witte Dozen

Bent u op zoek naar een karakteristieke verpakking voor al uw producten? Kies dan voor witte dozen van Dozen.nl. Een witte doos zorgt bij uw klanten voor een unieke beleving van uw merk. Het geeft een chique en karakteristieke uitstraling en vooral een gekleurd product valt nog meer op in een witte doos. De doos straalt een bepaalde vorm van luxe uit en daardoor wordt uw witte pakket automatisch met meer zorg en aandacht behandeld door de bezorger en de ontvanger.

Bedrukte Witte Dozen

Bedrukte dozen worden doorgaans vaak in het wit uitgevoerd. Een tekst of logo komt mooier over op wit karton. Dozen.nl biedt u de mogelijkheid om de witte dozen te bedrukken op de manier die past bij uw onderneming. De witte dozen met passende opdruk zorgen voor een krachtige en positieve communicatie met uw klanten. Uw bedrijf straalt meer zelfbewustheid en vakkundigheid uit met een witte doos met bedrukking.

Wilt u net iets verder gaan? Blijf uw concurrenten dan een stap voor en kies voor een bedrukking aan de binnenkant met bijvoorbeeld een unieke en persoonlijke boodschap. Maak een onuitwisbare indruk met bedrukte witte dozen van Dozen.nl.

Witte Dozen in meerdere uitvoeringen

Dozen.nl levert witte dozen in drie verschillende uitvoeringen:

Vouwdoos

Een vouwdoos is een doos van golfkarton die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden. Deze dozen kunnen gebruikt worden voor het verpakken en verzenden van een groot aantal producten. De doos kent vele toepassingen in de e-commerce, industrie, handel, logistiek en fulfilment branche.

Brievenbusdoos

Een brievenbusdoos is de ideale manier om drukwerk en briefpapier te verzenden. Hij heeft namelijk het stevige en robuuste van een kartonnendoos maar past zonder problemen in de brievenbus. Met een brievenbusdoos bent u vaak voordeliger uit. Voor brievenbusbezorging betaalt u binnen Nederland namelijk minder portokosten dan voor pakketbezorging.

Postdozen

Een postdoos gemaakt om producten in te verzenden. Postdozen zijn licht en stevig en worden niet platgedrukt wanneer ze onderin een postzak of rolcontainer komen. Kunt u de gewenste doos niet vinden in ons standaard assortiment? Dan kunnen wij voor u ook een doos op maat maken.