Geschenkdoos

Met een geschenkdoos van Dozen.nl heeft u altijd een originele en verrassende verpakking om uw producten schitterend te verpakken. Wij hebben voor u de juiste geschenkdoos in de afmeting en de vormgeving waar u naar op zoek bent. Met een mooie geschenkdoos maakt u van elk product een feestelijk cadeau. Omdat we geschenkdozen leveren in elke denkbare afmeting zijn deze geschikt om al uw grote en kleine cadeaus fleurig in te pakken.

Een professionele uitstraling

Een eigen ontworpen geschenkdoos in een bijzondere vorm geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Hiermee maakt u gegarandeerd een goede indruk op uw klanten en relaties. Wij helpen u graag met het vaststellen van een vast ontwerp. Vertel ons uw wensen, wij hebben de kennis en ideeën om voor u een unieke geschenkdoos te ontwerpen.

Geschenkdozen bedrukken

Cadeaus worden nog leuker met een mooie bedrukte geschenkdoos! Met de meeste moderne apparatuur zorgen wij ervoor dat uw geschenkdoos snel en goedkoop bedrukt kan worden. Het is dus zeker geen dure tijdrovende investering om uw geschenkdozen te voorzien van een perfecte bedrukking passend bij uw merk. Door de geschenkdozen te bedrukken met uw logo of boodschap kiest u niet alleen voor een bijzondere uitstraling maar geeft u ook de inhoud de wenselijke opvalwaarde.

Geschenkdoos op maat

Geschenkdozen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en verschillende diktes karton. Het soort product dat u wilt verpakken bepaald het formaat en de kartondikte van uw keuze. Maak een keuze uit ons ruime assortiment geschenkdozen en laat uw product spreken!

Wilt u de geschenkdoos liever eerst uitproberen? Geen probleem! Bestel een proefverpakking via onze klantenservice  zodat u de doos kunt voelen en uitproberen. Proefmonsters zijn meestal ook gratis.