Luxe Dozen

Een bijzonder exclusief product in een verpakking waarmee u uw klanten en relaties verrast? Dat doet u met de luxe dozen van Dozen.nl. Om welk product het ook gaat, een luxe doos valt altijd op en vraagt erom meteen uitgepakt te worden. Door uw producten te verpakken in een luxe doos creëert u extra beleving met uw merk en boodschap. Gebruik de luxe dozen voor het verpakken en verzenden van bijvoorbeeld kleding, accessoires, sieraden, beauty producten of andere geschenken.

Luxe dozen in vele kleuren

Denk bij een luxe doos niet alleen aan een typische lichtbruine doos want onze luxe dozen zijn naar wens aan te passen in vele kleuren. Met een gekleurde luxe doos wordt uw pakketje snel door uw klanten herkend. Een gekleurde luxe doos is een makkelijke manier om op te vallen bij uw klanten maar ook derden komen op deze manier gemakkelijk in aanraking met uw merk. 

Gekleurde luxe dozen zijn uitermate geschikt als verpakking voor uw product, een productintroductie, een presentatie of als verpakking voor een geschenk. Uw merk is meteen vanaf de buitenkant herkenbaar met een gekleurde luxe doos van Dozen.nl.

Luxe dozen in ieder formaat

De luxe dozen van Dozen.nl zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het formaat van uw keuze is afhankelijk van het product dat u wilt verpakken. Wanneer u het gewenste formaat niet terug vindt in ons standaard assortiment kunt u ervoor kiezen om de dozen op maat te laten maken. Op deze manier is er altijd een formaat luxe doos beschikbaar die past bij de afmeting van uw producten. 

Wilt u toch iets anders of heeft u advies nodig? U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren. Heeft u wel gevonden wat u zocht maar wilt u de luxe doos liever eerst uitproberen? Geen probleem! Bestel een proefverpakking via onze klantenservice  zodat u de doos kunt voelen en uitproberen. Proefmonsters zijn meestal ook gratis.