Inpakdozen

Met inpakdozen van Dozen.nl bent u verzekerd van het juiste verpakkingsmateriaal voor opslag of transport van uw producten. De inpakdozen kunnen precies op maat gemaakt worden zodat u er zeker van bent dat uw producten op een juiste manier in de dozen passen. Hiermee voorkomt u dat u veel gebruik moet maken van opvulmaterialen.

De inpakdozen  worden plano geleverd en kunnen met tape  of stevig plakband gesloten worden. Door middel van twee korte en 2 lange kleppen aan de boven- en onderzijde van de inpakdoos kan deze op een eenvoudige manier in elkaar gevouwen worden. Heeft u de inpakdozen even niet nodig, dan vouwt u ze gemakkelijk weer in elkaar waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen.

De voordelen van inpakdozen

Inpakdozen zijn populaire en veel gebruikte dozen voor verschillende doeleinden. Denk hierbij niet alleen aan het opslaan van producten maar ook aan het veilig verzenden van goederen. Er is een grote variatie mogelijk aan formaten en verschillende soorten karton. Inpakdozen zijn eenvoudig en voordelig op grote schaal te produceren waardoor wij de inpakdozen goedkoop voor u kunnen aanbieden.

De beste kwaliteit en de scherpste prijzen om uw producten te verpakken vindt u bij Dozen.nl. Al onze inpakdozen zijn gemaakt van 100% recyclebaar karton waarmee u meteen een milieubewust keuze maakt.

Door de plano levering van de inpakdozen nemen deze zeer weinig plaats in beslag en hebt u minder opslagruimte nodig. Een inpakdoos is een vouwbare doos die door middel van twee korte en 2 lange kleppen aan de boven- en onderzijde in elkaar gevouwen worden, een heel eenvoudig maar doeltreffend ontwerp.

Inpakdozen van verschillende kwaliteiten

Uw goederen zijn stevig verpakt doordat we gebruik maken van een hoogwaardige kwaliteit golfkarton dat verkrijgbaar is in drie verschillende kwaliteiten. De normale kwaliteit gemaakt van enkel golfkarton is minimaal stapelbaar en gemaakt voor een gewicht tot 5 kg.

De medium kwaliteit gemaakt van enkel- of dubbel golfkarton is geschikt voor het verpakken van enigszins kwetsbare producten met een gewicht tot 10 kg. De zware kwaliteit gemaakt van enkel- of dubbel golfkarton is goed stapelbaar en vervoer per koerier, post – of pakketdienst is hiermee mogelijk.