Doos met vakjes

Een doos met vakjes is te gebruiken als u bijvoorbeeld breekbare producten wilt verpakken of verzenden. De vakjes in de doos creëren een afzonderlijke verpakking voor elke product wat ervoor zorgt dat ze elkaar niet kunnen beschadigen en de producten netjes op hun plaats blijven. Een doos met vakjes zorgt ook voor een overzichtelijk pakket, de producten worden geordend verpakt. Uw klant ontvangt de producten in een gesorteerde opstelling waardoor de inhoud van de doos direct overzichtelijk te zien is voor uw klant. Een voorbeeld van een doos met vakjes is een wijndoos.

Doos met vakjes op maat

Dozen.nl maakt voor u dozen met vakjes op maat. De grote van de vakverdeling wordt afgestemd op de afmeting van de producten die u gaat verpakken of verzenden. Ook het aantal benodigde vakken stemmen we af op uw wensen. Met een doos met vakjes beschermt u niet alleen de producten maar geeft ook extra stevigheid aan de doos. Dit zorgt ervoor dat de dozen met vakjes makkelijk stapelbaar zijn en tegen een stootje kunnen.

Kwaliteit op maat

Ook in de kwaliteit van de doos met vakjes kunt u uw keuze afstemmen op het soort product dat u wilt verpakken. Het hoogwaardige kwaliteit golfkarton dat gebruikt wordt voor de doos met vakjes is beschikbaar in drie kwaliteiten. De normale kwaliteit gemaakt van enkel golfkarton is minimaal stapelbaar en gemaakt voor een gewicht tot 5 kg.

De medium kwaliteit gemaakt van enkel- of dubbel golfkarton is geschikt voor het verpakken van enigszins kwetsbare producten met een gewicht tot 10 kg. De zware kwaliteit gemaakt van enkel- of dubbel golfkarton is goed stapelbaar en vervoer per koerier, post – of pakketdienst is hiermee mogelijk.

Bij de keuze van het kwaliteit golfkarton moet u rekening houden met het soort product dat u wilt verpakken. Twijfelt u over de juiste kwaliteit golfkarton voor uw product? Wij helpen u graag! U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren.