Witte Dozen Met Deksel

Een witte doos met deksel bestaat uit twee delen die naadloos over elkaar passen. Met een witte doos met deksel heeft u een representatieve verpakking in handen. Het geeft uw product een stijlvolle uitstraling. Met name gekleurde producten vallen mooi op in een witte doos met deksel. Een witte doos met deksel heeft een luxueuze uitstraling waardoor uw pakket altijd met meer aandacht wordt behandeld.

Een variabele vulhoogte

Een witte doos met deksel is aan te passen aan de hoogte van uw producten. U vult de onderkant van de doos tot de gewenste hoogte waarna u het deksel eroverheen schuift. Met wat tape kan de doos vervolgens volledig afgesloten worden. Door uw producten op deze manier verpakken is het in veel gevallen niet nodig om dozen van verschillende formaten op voorraad te hebben. Om optimaal gebruikt te maken van de doos met deksel kiest u een deksel dat net zo hoog is als de bodem. Zo heeft u maximale schuifruimte in de hoogte van de doos. 

Bedrukte witte dozen met deksel

De witte dozen met deksel kunnen bedrukt worden met uw logo, merknaam of een persoonlijke boodschap. De bedrukking van een verpakking speelt een grote rol bij de beleving van uw product en merk. De verpakking van een product is het eerste wat uw klant te zien krijgt. Een mooie bedrukking zorgt voor een positieve eerste indruk.

Blijf uw concurrenten een stap voor en kies voor een bedrukking aan de binnenkant met bijvoorbeeld een unieke en persoonlijke boodschap. Maak een onuitwisbare indruk met bedrukte witte dozen met deksel van Dozen.nl.

Witte dozen met deksel in iedere afmeting

De witte dozen met deksel van Dozen.nl zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De afmeting die u kiest is afhankelijk van formaat van het product dat u wilt verpakken. Wanneer u de gewenste afmeting niet terug vindt in ons standaard assortiment, maken wij de doos graag voor u op maat. Op deze manier is kunt u altijd een witte doos met deksel aanschaffen die past bij het formaat van uw producten. U bespaart tijd bij het verpakken van uw producten en u heeft minder opvulmateriaal nodig.

Onze andere witte dozen

Naast witte dozen met deksel hebben wij ook witte brievenbusdozen, witte postdozen met bovenklepwitte postdozen met sluitstrip en vrolijke witte dozen met een gekleurde binnenkant,