Golfkartonnen Dozen

De dozen die Dozen.nl produceert, ontwerpt en samenstelt zijn gemaakt van golfkarton. Door het stevige en gebruiksvriendelijke karakter van golfkarton zijn deze dozen zeer geschikt voor het verzenden van allerlei producten en doen ze ook uitstekend dienst als verhuisdoos of opslagdoos. Golfkartonnen dozen worden van gerecycled papier gemaakt en passen bij een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Kartonkwaliteit

Golfkartonnen dozen zijn er in vele soorten en kwaliteiten. Welke kwaliteit golfkarton u nodig heeft voor uw verzending is afhankelijk van welk pakket u verzendt, welke vorm de doos heeft, en hoe de verpakking verzonden wordt. Er gaat dus een berekening vooraf aan het antwoord op de vraag welk karton het beste is voor welke doos. Die berekening wordt bij Dozen.nl gewoon door onze website gedaan via onze dozenconfigurator. Zo weet u dus zeker dat u het juiste karton voor het gewicht van uw pakket koopt.

Golfkarton een milieuvriendelijke keuze

Golfkarton is een materiaal dat kan worden hergebruikt. Bij de productie van golfkarton is herverwerkt papier de belangrijkste grondstof. Papier en karton kunnen gemiddeld zelfs zeven keer worden gebruikt. Door te kiezen voor golfkartonnen dozen laat u ook aan uw klanten zien dat duurzaamheid voor u en uw onderneming belangrijk zijn.

Dat golfkarton het milieu een goede dienst bewijst heeft overigens niet alleen met het proces van recycling te maken. Ook het geringe gewicht van golfkarton is een groot voordeel: zo wordt bij het vervoeren van golfkarton minder brandstof verbruikt, wat natuurlijk pas merkbaar wordt bij grote voorraden, maar wat wel voor minder vervuiling zorgt.

Golfkartonnen dozen in elk formaat

Bij Dozen.nl vindt u elk formaat doos gemaakt van golfkarton. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de juiste doos voor uw product: groot, klein, lang, met een enkele golf, een dubbele golf of drie-golf karton. Mocht u het juiste formaat niet in ons standaard assortiment kunnen vinden, kunnen wij iedere gewenste doos voor u op maat maken. Komt u er niet uit of heeft u een vraag? U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren.