Dozen Voor Kleding

Postdozen speciaal voor het verpakken en verzenden van kleding. Bij Dozen.nl vindt u het allemaal! Grote aantallen kleding verzendt u heel gemakkelijk met één van de verzenddozen uit ons assortiment. Alles is op maat voor u te maken , zo is er altijd een afmeting doos te vinden die past bij de aantallen die u wilt verzenden. Ook voor de kleinere aantallen kleding hebben wij altijd een doos die daarbij past. Maakt u gebruik van een brievenbusdoos bespaart u ook op portokosten doordat de kosten voor brievenbus bezorging lager zijn.

Verzenddozen voor kleding

Eén van de meeste bekende en simpelste dozen om kleding in te verzenden is de Amerikaanse vouwdoos. Hiervan hebben wij meer dan 450 formaten standaard in ons assortiment. Er een grote variatie aan afmetingen beschikbaar. Zo bepaald u zelf welke afmeting het beste past bij het verzenden van uw kleding. Ook kunnen de vouwdozen geleverd worden in verschillende soorten karton. Afhankelijk van de belasting van de vouwdoos kiest u zelf de sterkte van het karton.

De Amerikaanse vouwdozen hebben 2 korte en 2 lange kleppen aan de boven- en onderzijde van de doos en kunnen op deze manier eenvoudig in elkaar gevouwen worden. Met tape of stevig plakband worden ze heel gemakkelijk afgesloten. Doordat de dozen voor kleding plano worden geleverd nemen ze weinig opslagruimte in beslag en is het voor u mogelijk om grotere aantallen in één keer te bestellen.

Brievenbusdozen voor kleding

Om enkele kledingstukken te verzenden naar uw klanten maakt u eenvoudig gebruik van een brievenbusdoos. Het voordeel van een brievenbusdoos zijn de lage portokosten. De kosten van brievenbusbezorging liggen lager dan de kosten van pakketbezorging. Brievenbusdozen zijn zeer stevig en zorgen voor een goede bescherming van de kleding. Mocht het nodig zijn kunnen wij de brievendozen leveren met een bufferzone.

Kledingdozen op maat

Ondanks de vele beschikbare opties heeft u misschien niet gevonden wat u zocht. Wilt u de doos om kleding te verzenden personaliseren of heeft u een hele andere wens? Wij denken graag met u mee! U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren. Heeft u wel gevonden wat u zocht maar wilt u de doos liever eerst uitproberen? Geen probleem! Bestel een proefverpakking via onze klantenservice zodat u de doos kunt voelen en uitproberen. Proefmonsters zijn meestal ook gratis. Op zoek naar een andere doos? Bekijk hier al onze dozen.