A6 Dozen

Wilt u besparen op uw portokosten? Kies dan voor een A6 doos van Dozen.nl. De A6 dozen voldoen namelijk aan de normen van brievenbuspost met de daarbij behorende tarieven. De kosten van brievenbusbezorging liggen lager dan de kosten van pakketbezorging. De A6 kartonnen dozen zijn makkelijk in elkaar te zetten en eenvoudig af te sluiten te sluiten met tape. Op deze manier zorgt u ervoor dat u uw producten veilig, voordelig en snel kunt versturen via brievenbuspost.

A6 Dozen bij Dozen.nl

De A6 dozen van Dozen.nl zijn geschikt voor het verzenden van onder andere cd’s en dvd’s, kleding, speelgoed, computer accessoires, geschenken (niet breekbaar), drogisterij & parfumerie, elektro & witgoed, boeken, huishoudelijke artikelen, kantoorbenodigdheden en telecom accessoires.

Via Dozen.nl bieden wij een groot assortiment A6 dozen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en met of zonder bufferzone. Met een bufferzone creëert u ruimte tussen de producten en de wand van de A6 doos. De bufferzone zorgt op deze manier voor een optimale bescherming aan de binnenzijde van A6 doos.

A6 Dozen met zelfklevende sluiting

De A6 dozen worden gemaakt van stevig massief karton waardoor uw producten veilig verpakt en verstuurd kunnen worden. Met een zelfklevende sluiting aan de bovenkant heeft u een A6 doos die snel en gemakkelijk in gebruik is. Niet meer afsluiten met tape maar heel eenvoudig met zelfklevende sluiting aan twee zijden. Door middel van een scheurstrip is deze eenvoudig te openen door de ontvanger. De A6 dozen van Dozen.nl worden snel en gratis voor u geleverd.

A6 Dozen op maat

Ondanks de vele beschikbare opties heeft u misschien niet gevonden wat u zocht. Wilt u de A6 dozen personaliseren door deze bijvoorbeeld te voorzien van een bedrukking of heeft u een hele andere wens? Wij denken graag met u mee! U kunt ons via de LiveChat of telefonisch op +31 (0)252 245 345 bereiken tijdens kantooruren.

Heeft u wel gevonden wat u zocht maar wilt u de A6 doos liever eerst uitproberen? Geen probleem! Bestel een proefverpakking via onze klantenservice zodat u de doos kunt voelen en uitproberen.