Rode Dozen

Rode dozen

Bent u op zoek naar een mooie verpakking om uw producten direct te versturen naar uw klanten? Kies dan voor rode dozen van Dozen.nl. Het verzenden van uw producten in een rode doos geeft uw klanten het gevoel dat zij een cadeautje ontvangen. Een rode doos is zeer geschikt om uw merk kracht bij te zetten. Rode dozen vallen meer op dan de standaard bruine verzendverpakkingen van uw concurrenten.

Ons assortiment bevat een ruime selectie aan verschillende formaten rode dozen. Zo hebben wij rode vouwdozen en rode dekseldozen. Bent u op zoek naar een doos in de kleur oranjerood, dan hebben wij ook nog oranjerode postdozen en oranjerode brievenbusdozen in ons assortiment. Mocht de juiste afmeting er voor u niet tussen zitten, dan maken wij deze graag voor u op maat.

Rode dozen voor elke gelegenheid

Speciale producten ingekocht voor bijvoorbeeld Valentijn, trouwerijen of Moederdag? Producten verpakt en verzonden in een rode doos voelt voor de ontvanger als het krijgen van een cadeautje. Uw pakket is snel te herkennen en door zijn opvallende uiterlijk wekt deze al snel belangstelling bij andere partijen.

Bedrukte rode dozen

Door uw rode dozen te laten bedrukken met de naam van uw bedrijf, een logo en eventuele andere bedrukking worden deze onderdeel van de huisstijl van uw bedrijf. Uw verzendpakking is altijd meteen herkenbaar en de beleving van uw klant wordt versterkt door deze rode dozen met verassende bedrukking.

Rode dozen in verschillende soorten en maten

De rode dozen van Dozen.nl zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen:

Vouwdoos

Een vouwdoos is een doos van golfkarton die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden. Deze kunnen gebruikt worden voor het verpakken en verzenden van een groot aantal producten. Deze soort doos kent vele toepassingen in de e-commerce, industrie, handel, logistiek & fulfilment branche.

Dekseldoos

Een dekseldoos bestaat uit twee delen, het bovenste en onderste deel passen perfect over elkaar waardoor het één geheel wordt. Dekseldozen hebben een variabele vulhoogte waardoor u ze gemakkelijk aanpast naar de afmetingen van uw product. Dekseldozen zijn geschikt voor het verpakken en verzenden van o.a. drukwerk webshopartikelen, elektronica en boeken.

Postdozen

Postdozen kunnen afgesloten worden zonder tape. Door het gebruik van massief karton en de dubbele zijkanten is een postdoos een stevige verpakking. Postdozen worden veel gebruikt voor het verpakken en verzenden van o.a. kleding, onderdelen en webshopartikelen.

Brievenbusdozen

De brievenbusdoos is gemaakt van stevig massief karton en zorgt voor een perfecte bescherming van uw producten. Met een brievendoos bespaart u portokosten omdat de kosten voor brievenbusbezorging veel lager zijn. Een brievenbusdoos is ideaal voor het verpakken en verzenden van drukwerk of kleinere producten die door de brievenbus passen.