A5 Dozen

A5 Dozen zijn gemakkelijk voor het verpakken en verzenden van drukwerk in A5 formaat. De dozen zijn op maat gemaakt om uw producten veilig en beschermd te verpakken. Dit houdt in dat u geen of slechts heel weinig opvulmateriaal nodig heeft want er blijft nagenoeg geen lege ruimte in de doos rondom uw drukwerk. Op deze manier kunt u besparen op de kosten voor uw verpakking. Dozen.nl levert A5 dozen is veel verschillende uitvoeringen met variabele vulhoogte zodat u voor het verzenden van verschillende aantallen drukwerk de juiste doos kunt kiezen.

A5 dozen bedrukken

Een bedrukte A5 doos is het visitekaartje van uw bedrijf. Als u ervoor kiest uw drukwerk te verzenden in bedrukte A5 dozen vergroot u daarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf. Het bedrukken van de A5 dozen is een goede manier om uw merk en bedrijf te presenteren, uw A5 doos zal er tussen uitspringen. Dozen.nl biedt u de mogelijkheid om de A5 dozen te bedrukken op de manier die past bij uw onderneming.

Het is mogelijk om de A5 doos naar eigen inzicht te bedrukken met een logo, een afbeelding, een boodschap en andere factoren die bij uw bedrijf passen en waaruit blijkt dat u uw producten serieus neemt. De doos springt niet alleen in het oog bij uw klanten maar wordt ook gezien door potentiële zakelijk partners.

A5 dozen met zelfklevende sluiting

De A5 dozen worden gemaakt van stevig massief karton waardoor uw producten veilig verstuurd kunnen worden. Met een zelfklevende sluiting heeft u een A5 doos die snel en gemakkelijk in gebruik is. Niet meer afsluiten met tape maar heel eenvoudig met zelfklevende sluiting aan twee zijden. Door middel van een scheurstrip is deze eenvoudig te openen door de ontvanger. De A5 dozen van Dozen.nl worden snel en gratis voor u geleverd.

A5 dozen met variabele vulhoogte

Doordat gebruik te maken van de variabele vulhoogte van de A5 doos hoeft u nooit veel folie of papier te gebruiken om de doos op te vullen. De onderkant vult u tot de gewenste hoogte en vervolgens schuift u de bovenkant er overheen. Dit maakt de A5 doos met een variabele vulhoogte perfect voor het verpakken en verzenden van bijvoorbeeld gestapeld drukwerk met een variërende hoogte. Op zoek naar een andere doos? Bekijk hier al onze dozen.