A3 Dozen

A3 dozen van Dozen.nl zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en dieptes. Ideaal voor het verpakken en verzenden van verschillende aantallen drukwerk in A3 formaat. De dozen zijn op maat gemaakt om uw producten veilig en beschermd te verpakken. Met een op maat gemaakte A3 doos blijft er nagenoeg geen lege ruimte in de doos rondom uw drukwerk, dit houdt in dat u geen of slechts heel weinig opvulmateriaal nodig heeft. Op deze manier bespaart u heel eenvoudig op uw verpakkingsmateriaal.

A3 dozen bedrukken

Een bedrukte doos is het visitekaartje van uw bedrijf. Als u ervoor kiest uw drukwerk te verzenden in bedrukte A3 dozen vergroot u daarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf. Het bedrukken van de A3 dozen is een goede manier om uw merk te presenteren, uw A3 doos zal er tussen uitspringen. Dozen.nl biedt de mogelijkheid om de A3 dozen te bedrukken op de manier die past bij uw onderneming.

Door de A3 dozen te voorzien van uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap is het altijd meteen duidelijk dat de doos afkomstig is van uw bedrijf. Een bedrukte A3 doos is makkelijke vorm van reclame. Het vergroot voor u de kans om in contact te komen met potentiële zakenpartners en toekomstige klanten zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.

A3 dozen met bovenklep

A3 dozen met bovenklep bieden extra bescherming tegen samendrukking en diefstal. Door het gebruik van een speciale sluiting wordt diefstal lastiger gemaakt. En door de handige sluitlip wordt ook het gebruik van tape overbodig. De A3 dozen met bovenklep zijn gemaakt van stevig materiaal en eenvoudig in elkaar te zetten. De zijwanden zijn extra sterk waardoor ze goed bestand zijn tegen druk van buitenaf. Heeft u de dozen niet in gebruik? De A3 dozen worden plano voor u geleverd waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen.

Een milieuvriendelijke keuze

De A3 dozen worden kan gemaakt van golfkarton. Dit is een materiaal dat door recycling weer hergebruikt wordt. Papier en karton kunnen gemiddeld zeven keer worden hergebruikt. Door te kiezen voor A3 dozen gemaakt van golfkarton laat u ook aan uw klanten zien dat duurzaamheid voor u en uw onderneming belangrijk zijn. Op zoek naar een andere doos? Bekijk hier al onze dozen.