Kerstpakketdozen

Elk jaar in december is het weer zover. U wilt uw medewerkers en relaties op een speciale manier bedanken voor hun inzet en samenwerking het afgelopen jaar. U heeft goed nagedacht over de inhoud van het kerstpakket zodat het voor iedereen een mooi en persoonlijk geschenk wordt. Dit geschenk moet natuurlijk wel verpakt worden in een mooie kerstdoos, want een feestelijke verpakking is minstens zo belangrijk als de inhoud. Met de kerstpakketdozen van Dozen.nl maakt u uw kerstgeschenk extra bijzonder.

Kerstpakketdozen in verschillende designs

Wij maken en bedrukken voor u de mooiste kerstpakketdozen. Met een mooie kerstbedrukking op uw kerstpakketdoos creëert u de juiste uitstraling. Ook is er de mogelijkheid om de kerstpakketdozen te laten personaliseren met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap voor uw medewerkers en relaties. Of heeft u gekozen voor een inhoud met een bepaald thema? Met een passende bedrukking licht u klein tipje van de sluier op.

Kerstpakketdozen op maat

De kerstpakketdozen van Dozen.nl zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, zo is er voor elk kerstgeschenk altijd een juiste maat kerstdoos te vinden. Tip; denk van te voren na over de inhoud van uw kerstpakketdoos, op deze manier is het makkelijker de juiste afmeting te bepalen. Maak een keuze uit ons ruime assortiment kerstpakketdozen en maak uw kerstgeschenk dit jaar extra bijzonder. Wilt u de verpakking naast het bedrukken, ook een mooie vorm geven? Wij kunnen ook dozen op maat maken.