Opbergdozen – De Volgende Dag Geleverd


Rondslingerde spullen zijn verleden tijd! Met de opbergdozen van Dozen.nl kunt u al uw spullen veilig, geordend en overzichtelijk opbergen. Producten die netjes en overzichtelijk zijn opgeruimd besparen u veel tijd en ergernis. Met opbergdozen creëert u altijd een opgeruimde en overzichtelijke omgeving. Heeft u de voorraad dozen even niet in gebruik dan vouwt u ze heel gemakkelijk in elkaar tot een platte doos waardoor ze geen onnodige ruimte innemen. Voorbeelden van deze producten zijn onze roze opbergdozen, dozen voor kleding of grote opbergdozen.

Opbergdozen als verzenddoos

Opbergdozen zijn ook erg praktisch om te gebruiken als verzenddoos. Ze zijn gemakkelijk af te sluiten, zonder het gebruik van tape, door de twee kleppen aan de bovenzijde in elkaar te schuiven. Het verplaatsen van de opbergdozen is simpel doordat de doos is voorzien van handgrepen aan de zijkant. De opbergdozen zijn gemaakt van sterk dubbel golfkarton, dit zorgt ervoor dat ze licht zijn in gebruik maar wel ontzettend stevig. Ook zwaarwegende goederen met een gewicht tot 20 kg kunnen op deze manier veilig verzonden worden in een opbergdoos.

Opbergdozen met bedrukking

Door de opbergdozen te voorzien van bedrukking is voor u in één opslag duidelijk welke producten zich in de doos bevinden. Gebruikt u de opbergdoos als verzenddoos kunt u deze ook voorzien van een bedrukking passend bij uw bedrijf. Door de opbergdozen te bedrukken met uw logo of boodschap kiest u niet alleen voor een bijzondere uitstraling maar geeft u ook de inhoud de juiste opvalwaarde.

Milieuvriendelijk

Karton heeft een lange levensduur. Dat maakt het gebruik van opbergdozen van karton in tegenstelling tot opbergdozen van plastic heel milieuvriendelijk. Heeft u de golfkartonnen dozen niet meer nodig, dan wordt het karton gerecycled tot een grondstof voor nieuw papier. In Nederland wordt maar liefst twee derde van al het oud papier en karton hergebruikt.

Opbergdozen op maat

De opbergdozen van Dozen.nl zijn verkrijgbaar in vele afmetingen zoals bijvoorbeeld 100x50x50, één van onze goedkoopste varianten. Op deze manier bestelt u heel gemakkelijk het juiste formaat opbergdozen die de juiste afmeting hebben voor uw goederen. Met een opbergdoos op maat voorkomt u dat de inhoud gaat schuiven en beschadigd raakt. Op zoek naar een andere doos? Bekijk hier al onze dozen.
 

Bestel hier uw Opbergdozen